Tuorein sisältö

Ilmaispelejä jälleen tarjolla Ubisoftilta ja Epic Games Storesta - jaossa muun muassa alkuperäinen Splinter Cell

19.11.2022 klo 11.00 | Luettu: 1366 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPerinteiseen tapaan Epic Games Store lahjoo jälleen PC-pelaajia parilla ilmaisella pelillä, jotka tällä viikolla ovat legendaariseen kauhukomediaelokuvasarjaan perustuva Evil Dead: The Game ja roolipelistrategia Dark Deity.

Myös Ubisoft juhlistaa loppukuun ajan tällä viikolla 20-vuotta täyttänyttä Splinter Cell -pelisarjaa antamalla ilmaiseksi ihka ensimmäisen vuonna 2002 ilmestyneen Splinter Cellin. Pelin voi käydä ottamassa itselleen Ubisoft Storesta ja peli on saatavilla marraskuun 30. päivään saakka.

Evil Dead: The Game tarjoilee hiippailutoiminnan sijaan paljon suoraviivaisempaa moninpelimättöä Ash Williamsin ja kumppanien seurassa. Mukana on co-op ja PVP-moninpelitiloja, alkuperäisiä ääninäyttelijöitä kuten Bruce Campbell sekä yllin kyllin veristä toimintaa. Peli on saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storesta marraskuun 24. päivään saakka.

Kickstarterin avustuksella rahoitettu Dark Deity tarjoilee myös oman tyylistä nostalgiaa mutta 80-luvun kulttikauhuelokuvien sijaan inspiraationa ovat toimineet varhaiset sprite-pohjaiset strategiapelit, joita peli höystää roolipelielementeillä. Positiivisia arvosteluja keränneen pelin voi myös lunastaa itselleen pelin Epic Games Store -sivulta marraskuun 24. päivään saakka.

Pelien lisäksi Epic Games Store antaa myös tällä viikolla ilmaiseksi lisäsisältöä ilmaiseksi pelattavaan Rumbleverse-moninpeliin. Epic Cheerleader Pack -nimisen kokoelman asusteita saa itselleen Epic Games Storesta.V2.fi | Mikko Seppänen
< Tervetuloa murhahote... Hiljalleen pari vuot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova