Tuorein sisältö

Toimintaseikkailu Outcast tekee paluun - tätä kaikkea nähtiin THQ Nordicin 10th Anniversary Showcase -tilaisuudessa

17.09.2021 klo 23.00 | Luettu: 1788 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



THQ Nordicin synttärit on nyt juhlitty. Noin 30 minuuttia kestävässä lähetyksessä nähtiin runsaasti pelikuvaa tulevista uutukaisista sekä jo julkistetuista teoksista. Alla kaikki tilaisuudessa nähdyt trailerit.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Jo ennakkoon huhuttu Destroy All Humans 2 - Reprobed osoittautui todeksi. Kyseessä on Destroy All Humans 2 -pelistä tehty remake. Saapumisen kerrottiin tapahtuvan pian. Peli saapuu PC:lle, Xbox Series -laitteille sekä PC:lle. Tuoretta traileria taustatähditti Rammsteinin Amerika -kappale.



Outcast 2 - A New Beginning

Toimintaseikkailu Outcast julkaistiin vuonna 1999. Nyt vihdoin ja viimein peli saa jatkoa, kun Outcast 2 - A New Beginning saapuu markkinoille. Markkinointitekstien mukaan peli saapuu PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -laitteille. Julkaisupäivän kerrotaan olevan “pian”.



Expeditions: Rome

Odotetusti Expeditions: Romesta saatiin runsaasti uutta lisätietoa. THQ Nordicin YouTube-kanavalla on aiemmin julkaistu myös DevStream-sarjaa, joten innokkaiden fanien kannattaa suunnata katsomaan muutkin vuoropohjaista roolipeliä koskevat videot.



MX vs. ATV Legends

MX vs ATV Legends sai julkaisutrailerinsa ja peli ilmestyykin piakkoin PC:lle, PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series -laitteille.



SuperPower3

SuperPower-sarja saa vihdoin jatkoa, kun sarjan kolmas osa SuperPower 3 ilmestyy. Kyseessä on strateginen geopoliittinen simulaatio, jossa pelaajan tehtävänä on hallita maailmaa ja sen väestöä sekä pärjätä paremmin kuin oikeat poliitikot.



ELEX II

Ennakkotietojen mukaisesti myös ELEX II sai tarinallisen trailerin. Kyseessä on avoimeen maailmaan sijoittuvan klassikkoroolipeli ELEXin jatko-osa, joka saapuu pelattavaksi piakkoin.



Jagged Alliance 3

Vuoropohjainen taktiikkapelisarja Jagged Alliance saa jatkoa. Alun perin sarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1995. Jatko-osan julkaisupäivää ei vielä paljastettu.



SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Myös seuraava Paavo Pesusieni -peli on saapumassa markkinoille.



Tilaisuuden lopuksi THQ Nordic ilmoitti, että sillä on 42 peliä kehitteillä, joista 28 on sellaisia, joita ei ole vielä julkaistu. Kokonaisuudessaan synttärikekkerit voit katsoa alla olevan upotuksen kautta.



V2.fi | Miia Lyyra
< Syphon Filterien ja ... Dota 2 tukee jatkoss... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

17.09.2021 klo 23.46 3 tykkää tästä

Elex on klassikko? Nyt on kyllä termi kärsinyt pahan inflaation, jos suurelta osin täysin tuntematonta ja pelimekaniikoiltaan lähes yksimielisen paskaa peliä sanotaan klassikoksi. Eihän sillä ole edes mitään niche- tai kulttimainetta, kuten saman tekijän Gothiceilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova