Tuorein sisältö

Yli 200 pelifirmaa lupaa itse valvoa Kiinan tiukkoja pelirajoituksia alaikäisille

26.09.2021 klo 11.00 | Luettu: 914 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKiina asetti viime kuun loppupuolella uudet tiukat pelirajoitukset alaikäisille, joka rajaa 18-vuotiaiden lasten pelaamisen enintään kolmeen tuntiin viikossa ja maksimissaan yhteen tuntiin päivässä.

Nyt kiinalaista pelialaa edustava ja valtion tukema CGIFC järjestö on ilmoittanut sen yli 200 pelifirmasta koostuvan jäsenistö lupaavan taistella peliaddiktiota vastaan ja ottavan järeät keinot, kuten Tencentin jo osassa peleistään käyttävän kasvojentunnistuksen pitääkseen huolta uusien rajoitusten noudattamisessa.

Reuters-uutispalvelun mukaan etujärjestö myös lupaa virallisella WeChat-kanavallaan julkaisemassa lausunnossa valvovansa historiaa vääristelevää tai "epämiehekästä" sisältöä.

Nähtäväksi jää miten esimerkiksi "epämiehekäs" sisältö tullaan tulkitsemaan, sillä useat Kiinassa suosituista peleistä lainaavat visuaalista tyyliään vahvasti nätistä pojista tunnetusta japanilaisesta animesta ja mangasta. Kiinan valtio tosin on jo pistänyt pystyyn ilmiantosivuston uusia rajoitteita rikkovia pelejä ja pelifirmoja varten, joten enemmin tai myöhemmin saamme selville puolueen virallisen kannan bishounen-hahmoihin.

Lähde: GamesIndustry

V2.fi | Mikko Seppänen
< Arcadia Bay kutsuu j... GOG-kaupan käyttäjät... >

Keskustelut (2 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

26.09.2021 klo 12.27

Altistuvat pelkurit
lainaa
fbkafbsidj

27.09.2021 klo 18.17

sit vaan kiinalaisille myymaan arskan syltyn gearsin kratorin yms peleja
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova