Tuorein sisältö

Juupas-eipäs: Kehittäjät kertovat tekevänsä 4K-Switch-pelejä, Nintendo kiistää kaiken

30.09.2021 klo 11.00 | Luettu: 1034 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jo ennen kuin Nintendo virallisesti julkisti Switchin OLED-mallin, huhuiltiin siitä, että pelinkehittäjiä oli usutettu tekemään 4K-versioita Switch-peleistään. 4K-tukea ei sitten kuitenkaan OLED-näytön myötä tullut, joten huhumylly jatkoi pyörimistään. Nyt Nintendo on kuitenkin jyrkästi ja yksiselitteisesti kiistänyt asian.

Bloomberg kertoo, että ainakin 11 pelistudiota on saanut Nintendolta kehitystyökalut, joilla voi tehdä 4K-resoluutiossa pyöriviä Switch-pelejä. Lisää bensaa huhuliekkeihin heitetään sillä spekuloinnilla, että 4K-malli olisi tulossa ensi vuoden puolella.

Nintendon virallinen kanta julkaistiin Twitterissä:"Uutisraportti väittää virheellisesti, että Nintendo toimittaa työkaluja 4K-pelien kehittämiseen Switchille. Jotta sijoittajamme ja asiakkaamme ymmärtäisivät asian oikein, haluamme selventää että tämä raportti ei ole totta. Haluamme kertoa myös, että kuten heinäkuussa julkistimme, meillä ei ole suunnitelmia mistään muusta uudesta Switchistä kuin OLED-mallista, joka julkaistaan 8.10."

Sitten voidaankin alkaa halkoa hiuksia siitä, koskeeko Nintendon lausunto koko Bloombergin uutisointia, vai vain tiettyjä kohtia siitä ja onko tulevaisuuden suunnitelmien kiistäminen salailua, OLED-mallin myynnin varmistamista ja osakkeiden arvon suojelua. Vai onko koko 4K-projekti - jos sellainen oli - nyt hylätty.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox-pomon mukaan ko... Lähes puoli tuntia u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova