Tuorein sisältö

Twitch kokeilee uutta ominaisuutta - jatkossa katsojat voivat ostaa ja nostaa striimaajan etusivulle

02.10.2021 klo 11.00 | Luettu: 1874 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Verge uutisoi Twitchin kehittäneen uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa uudenlaisen markkinoinnin. Jatkossa katsojat voivat ostaa ja nostaa striimaajan etusivulle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että katsojat boostaavat rahalla striimaajan Twitchin etusivulle näkyville, joka johtaa siihen, että striimaaja saa lisää katsojia ja näin ollen myös lisää mainostuloja.

Tällä hetkellä suositukset näyttäisivät maksavan halvimmillaan noin 0,99 euroa. Twitchin Jacob Rosok kommentoi The Vergelle, että ominaisuus on syntynyt yhteisön antaman palautteen perusteella. Hänen mukaansa striimaajat halusivat lisää mainostilaa.

Twitchin uudistus on herättänyt myös vihaa, sillä jatkossa suositut striimaajat saavat vielä enemmän mainostilaa kuin aloittelevat striimaajat. Etusivulle pääseminen tarkoittaa lähes aina lisää katsojia, jolloin pienempien ja tuntemattomien striimaajien on huomattavasti vaikeampi menestyä. Twitch kuitenkin kertoo, että tällä hetkellä uusi ohjelma on suunnattu vain niille striimaajille, joilla on alle 250 seuraajaa. Käytännössä tämä kuitenkin tarkoittaisi, että tuntemattomat striimaajat joutuvat maksamaan, mikäli he haluavat näkyvyyttä.

Twitch kuitenkin painottaa, että kyseessä on kokeilu, eikä suinkaan lopullinen versio uudesta ominaisuudesta. Boostia jatkokehitetään yleisön antaman palautteen perusteella.



V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store ant... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdfhdl

03.10.2021 klo 18.15 3 tykkää tästä

En mä oo ikinä ymmärtänyt täysin striimaajien seuraamista harrastuksena. Ärsyttää muutenkin tapa millä melkein kaikki aloittavat lähes jokaisen lähetyksensä WHATSAP GAIS MY NEIM IS DERPADERP

Itse tosin harkitsin joskus ajopeleillä ilman ajoavustuksia striimaamista tai videoiden lisäämistä koska valitettavan harva sitä tekee, varsinkin pelien arvostelijoiden parissa VINKS VINKS.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova