Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 02|10|2021: Päivityksiä, hiirimattoja ja uusi Fairphone

02.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1602 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla laiteuutislaarissa oli hieman ohkaisempaa, mutta monet vekottimet ovat saaneet pieniä päivityksiä.


HyperX kertoo lisänneensä langattomiin Cloud Flight -kuulokkeisiinsa nyt uuden mallin PlayStation 5 -konsoleille. Yhteys otetaan 2,4 GHz taajuudella ja akkukestoa luvataan jopa 30 tunniksi. Hintaa niillä on 120 euroa. Samalla kerrotaan, että CloudX Stinger Core -kuulokkeet on lisätty virallisesti Xbox-lisensoiduiksi. Ne tukevat Windows Sonic -tilaääntä ja tykittelevät kohti korvia 40 mm elementeillä. Akkukesto on jopa 17 tuntia ja hintalappu satasen verran.


Lisäksi HyperX ilmoittaa tuovansa markkinoille vaaleanpunaiset versiot Cloud Stinger -pelikuulokkeistaan. Niiden hinta on 60 euroa.


Blue Microphones kertoo päivittäneensä Blue Vo!ce -ohjelmiston yhteensopivaksi myös Blue Yeti -, Yeti Nano - ja Yeti X -mikrofoneille. Ohjelmisto tarjoaa pelistriimaajille ja pelaajille äänenmuunto-ominaisuuksia sekä äänisamplea. V2.fi kokeili sitä mm. Yeti X World of Warcraft Edition -testissä.


Sony laajentaa valikoimaansa WF-C500- ja WH-XB910N-kuulokkeilla. Molemmat ovat langattomia ja jälkimmäisissä luvataan olevan "erinomainen, klubimainen bassotoisto" EXTRA BASS -ominaisuuden myötä. WF-C500 -nappikuulokkeissa on kompakti, korviin tiiviisti istuva muotoilu, DSEE, 10 tunnin käyttöaika (+ 10h kotelolla) ja 80 euron hinta. Vastamelutoiminnolla varustetut WH-XB910N:t maksavat 200 euroa.


ROCCATin tämän viikon julkistus ovat uudet Sense-sarjan PC-pelihiirimatot. Lisäyksiä ovat mikrokudoskankainen Sense Core, hartsilla käsitelty sileä Sense Icon, vulkanoitu ja lämpökäsitelty Sense CTRL sekä nopea ja tarkka Sense Pro. Hinnat ovat 8 eurosta 52 euroon. Samalla kauppoihin tuli myös uusi pelikuuloketeline (gaming headset stand), joka maksaa 32 euroa.


Fairphone julkistin maailman ensimmäisen modulaarisen 5G-puhelimen, eli Fairphone 4:n. Puhelimessa on 5 vuoden takuu ja ohjelmistopäivitykset tarjotaan vuoteen 2025 asti (tai mahdollisesti jopa 2027). Kuten aina, puhelimen voi korjata ja osia vaihtaa pelkän ruuvimeisselin avulla - myös akun, näytön tai kameran. Speksien puolelta löytyvät 6Gt/128Gt - sekä 8Gt/256Gt -mallit ja sisuksissa on Snapdragon 750 5G. Näyttö on 6,3-tuumainen, akun kapasiteetti 3906 mAh, kamerat ovat molemmat 48 MP (pääkamera ja laajakulma), etukamera 25 MP. Puhelimen kerrotaan olevan "jäteneutraali" ja sen materiaaleista 14 on nyt ns. reilusti hankittuja. Tuotantoketjussa työskenteleville luvataan myös paremmat työehdot ja työolosuhteet. Luurin hinta on 599 / 669 euroa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Twitch kokeilee uutt... 3D-tulostaja Graham ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova