Tuorein sisältö

Jatkossa FIFA ei ehkä enää ole FIFA - EA on valmis luopumaan jalkapallopelin nimestä

07.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1052 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA:n Cam Weberin (Executive Vice President) lähettämän muistion mukaan EA on valmis pohtimaan ikonisen jalkapallopelin nimeämistä uudelleen. Weber kertoo, että yhtiö selvittää nimisopimustaan kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n kanssa. Jalkapalloliiton kanssa tekemä sopimus on erillinen muista lisensseistä, eikä jalkapallon aitous ole FIFA-nimikkeestä kiinni.

Polygonin uutisen mukaan EA ei välttämättä muuta pelin nimeä, mutta Weber kuitenkin kertoo, että yhtiö pohtii jalkapalloilun tulevaisuutta. Lisäksi yhtiö haluaa kuulla asiassa fanien mielipidettä.

EA:n halu kuulla fanien mielipidettä saattaa juontaa juurensa jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuista, jotka on tarkoitus järjestää Qatarissa vuoden päästä. Kisoja on kritisoitu, sillä rakennustöissä surmansa on saanut satoja ihmisiä, minkä lisäksi kisoja varjostaa lahjontaepäilyt. EA ei ole kuitenkaan kommentoinut, että Qatar olisi syynä nimikeskusteluun.

EA:n ensimmäinen jalkapallopeli oli vuonna 1993 Mega Drivelle/Genesikselle julkaistu FIFA International Soccer. Jalkapallopelien nimeäminen uudelleen ei ole tuore asia, sillä Konami muutti äskettäin PES-sarjansa eFootball-sarjaksi.
V2.fi | Miia Lyyra
< Steam Deck avautuu -... Uusi läpinäkyvä lang... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova