Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 09|10|2021: Canonin VR-linssi, EPOSilta PRO-luurit, uusia läppäreitä

09.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 472 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


HyperX lähti liikkelle laitejulkistusviikkoon Pulsefire Mat RGB -hiirimatolla. Matossa on kaksi kustomoitavaa valoaluetta ja sen sisuksiin voi tallentaa kolme eri valaistusprofiilia. Niiden välillä voi vaihtaa hipaisupainikkeella. Sen käyttöpinta on kudottua kangasta ja pohja tietenkin luistamatonta kumia. Hintaa matolla on 60 euroa.


XPG on julkaissut uuden XENIA 15 KC -version peliläppäreistään. XENIA 15 KC:ssä on 11th Gen Intel i7 H -suoritin, NVIDIAn RTX 30-sarjalainen GPU:na sekä tietenkin XPG:n omat muistit ja SSD. Läppärin luvataan tykittävän tehoillaan jopa isompien speksien laitteita. Sen näyttö on 15,6-tuumainen (165Hz, IPS, QHD) ja jäähdytykseen on panostettu erityisesti. Hintalappua ei vielä paljastettu.


EPOS julisti H6PRO-kuulokkeiden sarjan ja niitä tulee kahtena mallina (sekä useissa väreissä): H6PRO Closed ja H6PRO Open. Closed-mallin kuulokekupeissa on suljettu, ympäristön ääniä pois sulkeva rakenne, Open-mallissa taas luvataan tarkempaa äänikuvaa. Molemmat ovat langallisia 3,5 mm liittimellä ja maksavat noin 180 euroa.


Canon pyrkii saamaan VR-maailmaan lisäsisältöä virtuaalimaailmojen lisäksi myös videopuolelta ja on julkistanut uuden EOS R -järjestelmän linssin, joka yhdistää kaksi kalansilmälinssiä 190 asteen kuvakentäksi sekä valo- että videokuvauksessa. Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYEn mukana tulee myös mobiilisovellus sekä plugin Adobe Premiereen, jolla videomateriaalia voi sitten muokata. Linssin kaveriksi suositellaan 8K-videotallennukseen kykenevää EOS R-sarjan kameraa, joten ihan halpaa lystiä laadukkaan VR:n kuvaaminen ei ole. Itse linssi maksaa 2399 euroa.


Razer kertoo valmistautuvansa Windows 11:n julkaisuun uusilla malleilla Razer Book - ja Razer Blade 15 Advanced -kannettavistaan. Razer Bookissa on ohutreunainen 16:10-kuvasuhteen näyttö ja sen saa mm. 4K Touch -versiona. Sisuksista löytyy 11th Gen Intel Core, Iris Xe -grafiikat ja Win11 valmiiksi asennettuna. Hinnat alkavat 1100 eurosta. Razer Blade 15 Advanced on varustettu QHD-resoluution 240Hz näytöllä (100% DCI-P3, NVIDIA Advanced Optimus, G-Sync) ja siihen saa Win11:n toki päivitettyä.


Motorolalta tuntuu tulevan uusi malli joka viikko. Uusin tulokas on moto e -malliston moto e40. Sen päämarkkinointipainotus on 149 euron hinnassa, mutta luurista löytyy silti mm. 48 MP kamera (quad pixel), 4 Gt muistia, 90 Hz Max Vision HD+ -näyttö (20:9) sekä kahdeksanytiminen suoritin. Mukana on myös Android 11 sekä 5000 mAh:n akku.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Rakenna unelmiesi ti... GOG vetää Hitman-pel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova