Tuorein sisältö

GOG vetää Hitman-pelin pois myynnistä ja myöntää ettei peliä olisi pitänyt julkaista nykytilassa

09.10.2021 klo 17.00 | Luettu: 2509 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGOG-pelikauppa on ilmoittanut vetävänsä vuonna 2016 ilmestyneen Hitman-pelin pois myynnistä ja myöntää ettei pelikaupan käyttäjiä DRM-suojauksella kuohuttanutta peliä olisi pitänyt julkaista nykytilassa.

DRM-vapailla peleillä itsensä tunnetuksi tehneen pelikaupan käyttäjät suuttuivat, kun Hitman-peli ilmestyi myyntiin syyskuun loppupuolella alun perin ilman erillistä varoitusta siitä, että peli sisälsi runsaasti sisältöä, jonka pelaaminen on mahdotonta ilman nettiyhteyttä.

Monet pitivät peliä pelikaupan DRM-vapausperiaatteen vastaisena ja GOG saikin runsaasti kritiikkiä omien periaatteidensa hylkäämisestä. Pelin poistamisen yhteydessä GOG on nyt myös pyytänyt anteeksi aiheuttamaansa hämmennystä ja vihaa sekä myöntänyt pettäneensä käyttäjät.

Pelikauppa kertoo yhä käyvänsä keskusteluja pelinkehittäjä IO Interactiven kanssa pelin julkaisuun liittyen mutta ottaen huomioon, että GOG päätyi poistamaan pelin kokonaan myynnistä voi hyvinkin olla, että pelin nettiominaisuudet ovat liian integroituja sen sisältöön eikä niiden poistaminen käy aivan helposti.

Nähtäväksi siis jää tullaanko kaljupäisen salamurhaajan viimeisempiä seikkailuja enää näkemään GOG-kaupassa lainkaan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... New World -pelaajat ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

09.10.2021 klo 19.52

Parempi näin. Toinen vaihtoehto olisi ollut DRM-vastaisen politiikan miettiminen uudelleen, joten olen iloinen että Puolan pojat poistivat pelin ja jatkoivat vanhan polkunsa tallaamista. Tuen GOGia mielelläni jatkossakin.
lainaa
fbkakfhfjf

10.10.2021 klo 09.00

gog tulee kohta kuolemqan uusien pelien osalta kun kaikissa alkaa olla pakollijen drm tosin ei paljoa meneta jos naita mikromaksuvalvontapaskeita ei oo kaupassa nakyvilla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova