Tuorein sisältö

Uusi Guilty Gear Strive -päivitys lupaa parantaa pelin käynnistysaikaa, mutta päihittääkö virallinen ratkaisu pelin PC-versiossa asian korjanneen modin?

10.10.2021 klo 14.00 | Luettu: 1023 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenArc System Worksin tekemä erinomainen Guilty Gear Strive on yksi viime vuosien parhaista tappelupeleistä, mutta peli on saanut pelaajilta paljon kritiikkiä pitkistä lataus- ja käynnistysajoista. Nyt kuitenkin pelinkehittäjä on luvannut lokakuun 15. päivä ilmestyvän päivityksen lyhentävän pelin käynnistysaikaa, joka johtuu pitkälti pelin muodostamista lukuisista palvelinyhteyksistä.

Päivitys tulee hyvänä uutisena pelin PlayStation 4- ja PlayStation 5 -versioiden pelaajille, mutta PC-pelaajat saivat ratkaisun ongelmaan jo aiemmin osaavan modaajan ansiosta. Weilu “optix2000” Jia nimisen kehittäjän tekemä Totsugeki-sovellus auttaa nopeuttamaan Guilty Gear Striven PC-version latausaikoja jopa nelinkertaisesti yhdistämällä pelin tekemät sata yksittäistä TCP- ja TLS-yhteyttä yhden ainoan yhteyspyynnön alle.

Totsugeki-ohjelman tekemä ero latausnopeudessa käy hyvin selville alle olevasta videosta, jossa ohjelmaa käyttämällä ehtii pelaamaan jopa yhden kokonaisen GG-matsin ennen kuin pelin perusversio on vielä ehtinyt latautumaan.Nähtäväksi nyt jääkin, onko Arc System Worksin tekemä virallinen päivitys yhtä nopea kuin Totsugeki vai kannattaako pelin tietokoneversion käyttäjien silti yhä käyttää erillistä apuohjelmaa pelin pelaamiseen.

Lähteet: Eurogamer, Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< New World -pelaajat ... Apple valittaa Fortn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova