Tuorein sisältö

Legendaarinen Quake näyttää entistä paremmalta konsoleilla - ilmainen päivitys Xbox Series- ja PlayStation 5 -konsoleilla tuo 4K-tarkkuuden ja 120fps-tuen

12.10.2021 klo 23.00 | Luettu: 1151 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBethesdan elokuussa julkaisema paranneltu versio id Softwaren ikonisesta Quake-räiskintäpelistä sai nyt aiemmin luvatun päivityksen Xbox Series- ja PlayStation 5 -konsoleilla, joka lisää peliin 4K-tarkkuuden ja 120fps-tuen.

Lisäksi päivitys lisää Xbox-alustalla myös Xbox Play Anywhere-tuen, jolla peliä voi myös pelata PC:llä Windows 10:llä. PlayStation 5 -konsolilla peli taas saa tuen ohjaimen adaptiivisille liipaisimille sekä ohjaimen kaiuttimelle.

Positiivisen vastaanoton saanut uusi paranneltu Quake sisältää alkuperäisten episodien lisäksi myös erinomaisista uusista Wolfenstein-peleistä vastuussa olleen ruotsalaisen MachineGamesin tekemät kaksi uutta episodia.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Capcom ilmoitti ette... Epic myönsi, että Fo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Herpyoldschool

15.10.2021 klo 19.29

Siistiä mutta ainoa oikea ohjain-yhdistelmä pelata fps:ää on hiiri + näppäimistö. Tietysti vain miun mielipide. Xbox Play Anywhere kuulostaa kyllä ihan kivalta ku ilmeisesti peliä voi pelata tämän kautta myös PC:llä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova