Tuorein sisältö

Capcom ilmoitti ettei pysty toteuttamaan Monster Hunter Rise -pelin PC-versioon tallennusten siirtämistä tai crossplay-tukea

12.10.2021 klo 21.00 | Luettu: 1521 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Capcom on ilmoittanut, ettei pysty toteuttamaan ensi vuoden alussa julkaistavan Monster Hunter Rise -pelin tietokoneversion ja pelin alkuperäisen Switch-version välistä tallennusten siirtoa tai versioiden välistä moninpeliä.

Monster Hunter Risen PC-version luvataan sisältävän odotettuja parannuksia, kuten tuen 4K-tarkkuudelle, superwide-monitoreille ja parannetut tekstuurit sekä ruudunpäivityksen, joten ilmoitus on varmasti pettymys kaikille, jotka olisivat halunneet jatkaa kymmenien tuntien seikkailujaan uuden paremman version parissa.

Suositun toimintaroolipelisarjan viimeisimmän osan (V2.fi:n arviossa 4/5) tuleva PC-versio on antaa suuntaa Capcomin tulevasta PC-orientoituneesta tulevaisuudesta.



Nähtäväksi jääkin tullaanko jatkossa enää törmäämään vastaaviin ongelmiin crossplayn tai tallennusten siirtojen kanssa, jos PC tulee olemaan Capcomin pelien pääkehitysalusta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rainbow Six Siegen k... Legendaarinen Quake ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova