Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 23|10|2021: RazerConin julkistusvyöry, Jimms'in vesijäähyt, kätevä kuvausjalusta ja muuta

23.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1275 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jimm’s PC-Store on tunnetusti kaupannut pelikonepaketteja, mutta tällä viikolla se julkisti ensimmäisen nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa. Malliston lippulaiva on nimeltään “Jimm's Liquid Builds - Big Chungus V2”, josta löytyy mm. AMD Ryzen 9 5950X sekä RX 6900 XT -näytönohjain. Halvemmat mallit ovat nimiltään Deep Space sekä Mini Ocean ja pakettien hinnat ovat 4799, 6699 sekä 6999 euroa.
HyperX loikkaa mukaan tällä hetkellä hyvin suosittuun “striimaajapakettien” markkinaan. Tarjolla on HyperX Streamer Starter Pack, joka sisältää SoloCast-USB-mikrofonin sekä Cloud Core -kuulokkeet. Mukana ei tule kameroita tai valoja, mutta pääajatus onkin yhteensopivuus monien eri pelialustojen kanssa. Hintaa kombolla on 140 euroa.


Boston Distribution kertoo tuovansa Suomeen PGYTECH MantisPod -kuvausjalustan, jossa yhdistyvät säädettävä kolmijalka, erityiset kiinnitysmekanismit sekä selfietikun ominaisuudet. Tukijalan erityisen kiinnityskoukun ansiosta MantisPod voidaan kiinnittää esimerkiksi aidan reunoihin, verkkoaidan aukkoihin ja muille vastaaville reunuksille. Se kestää jopa 2,5 kilogramman järjestelmäkameran painon ja maksaa 119 euroa (pro-malli 169 euroa).


Roccat ilmoittaa, että Vulcan TKL Pro -näppäimistöä saa pian myös Arctic White -värisenä.


Viikon suurimman julkistusvyöryn suoritti Razer, joka piti torstai-iltana RazerCon-tilaisuutensa. Tuotteiden kavalkadi oli melkoinen, joten tässä ne vain lyhyesti listattuna hintoineen:

- N95-filttereillä, tuulettimilla ja RGB-valoilla varustettu Razer Zephyr -maski on nyt myynnissä, sen hinta on 110 euroa (lisäfiltterit 35 euroa)
- Razer Enki-tuoli, sekä sen halvempi Enki X - ja kalliimpi Enki Pro -malli julkistettiin, testasimme jo keskimmäisen mallin: artikkeli täällä
- Kraken-kuulokkeista julkaistiin V3-mallisto, jonka Hypersense-versioon on lisätty haptista tärinäteknologiaa. Mallistosta löytyvät langaton Kraken V3 Pro, Kraken V3 Hypersense sekä tärinätön Kraken V3. HInnat alkaen 110 euroa
- Razer Book on saatavina nyt Quartz.-värityksellä (ja Windows 11:llä), hinta 1100 euroa
- Razer julkisti myös joukon PC-komponentteja: Razer Kunai on tuuletin (RGB, 2 kokoa, 1 tai 3 tuuletinta, 50-160 eur), PWM PC Fan Controller maksaa 55 euroa, Hanbo Chroma Multi-fan AIO -nestejäähyt taas saapuvat ensi kuussa. Razer Katana Chroma -virtalähdettä saa 750W-1600W tehoilla ensi vuonna. Lisäksi Razer ilmoitti tekevänsä yhteistyötä kellovalmistaja Panerain kanssa

Koko 12-tuntinen lähetys löytyy täältä (julkistuksia lähinnä välillä 2:00:00-:3:45:00)


V2.fi | Manu Pärssinen
< CD Projekt Red osti ... Konami lykkää lokaku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova