Tuorein sisältö

Vuosituhannen alun vaarallinen minipeli palaa Mario Partyyn - nyt varoituksen kera

25.10.2021 klo 11.00 | Luettu: 721 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku raportoi, että vuonna 2001 valituksia ja virallisen - mutta oudon - ratkaisun Nintendolta aiheuttanut Mario Party -minipeli palaa tällä viikolla julkaistavassa Mario Party Superstarsissa.

Kyseessä on 1-vastaan-3-köydenveto, jossa pelisuoritus tehdään ohjaimen tattia pyörittämällä. Aikanaan pelaajat huomasivat hyvin nopeasti, että tehokkain tapa pyörittää Nintendo 64 -ohjaimen tikkua ei ollut sormilla, vaan kämmenellä. Tästä aiheutuikin sitten haavoja, hiertymiä, palovammoja ja rakkoja - jopa jäykkäkouristusrokotuksiin turvauduttiin. Asiasta tuli niin monta valitusta, että New Yorkin viranomaiset tekivät siitä virallisen valituksen Nintendolle.

Koska pelin muuttaminen olisi ollut liki mahdotonta, Nintendo teki erikoisen ratkaisun: kaikille asiasta valittaneille, jotka pystyivät todistamaan ostaneensa pelin, lähetettiin neljä paria suojaavia urheiluhanskoja pelatessa pidettäviksi.

Mario Party Superstarsissa minipelin yhteyteen on lisätty huomiolaatikko, jossa kerrotaan, että ihoärsytyksen välttämiseksi sitä ei tulisi pelata kämmenellä tikkua pyörittämällä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Alieneita ei enää ki... Vampyrit näyttävät n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova