Tuorein sisältö

EA ja Discord aloittivat yhteistyön, joka mahdollistaa kavereiden kyttäämisen

25.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 725 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nyt se on mahdollista! Voit nimittäin linkittää EA-tilisi Discordiin, jolloin voit paremmin näyttää ystävillesi, mitä teet EA:n peleissä. Vaihtoehtoisesti sinä näet nykyistä paremmin, mitä kaverisi pelaavat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jatkossa näet paremmin, onko ystäväsi esimerkiksi vailla peliseuraa vai onko hän jo ottelussa. Aiemmin pelaajat ovat nähneet vain sen, mitä peliä kukakin pelaa ja kuinka kauan ystävä on viihtynyt tekeleen parissa.

EA:n tilin linkittäminen Discordiin on hyvin yksinkertaista. Pelaajan tarvitsee ainoastaan käynnistää EA-sovellus tietokoneella, minkä jälkeen tilin yhdistämistä ehdotetaan automaattisesti. Mikäli ikkunaa ei ilmesty tai sen on sulkenut, voi tilin yhdistämisen tehdä asetuksista. Lisätietoja tilin yhdistämisestä voi lukea EA:n sivuilta.

Discordin Rich Presence-tilatieto ei ole uusi ominaisuus, vaan se on ollut käytössä jo kauemmin. Aiemmin sitä ovat käyttäneet muun muassa Payday 2, Battlerite, osu!, Divinity: Original Sin 2, Call of Duty: WWII ja Killing Floor 2. Lisätietoja Rich Presence -ominaisuudesta.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Halo Infiniten yksin... Guerrilla kävi tarke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova