Tuorein sisältö

Guerrilla kävi tarkemmin läpi Aloyn uudet kyvyt Horizon Forbidden Westissä

26.10.2021 klo 11.00 | Luettu: 586 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PlayStation Blogissa on julkaistu Guerrilla Gamesin kehittäjäblogi, joka keskittyy niihin asioihin, joita Aloy-päähahmo pystyy Horizon Forbidden Westissä tekemään.

Enimmäkseen siinä käydään läpi yksityiskohtaisemmin niitä asioita, joita kesällä julkaistussa pelikuvatrailerissa nähtiin.Aloy pystyy kiipeilemään aiempaa huomattavasti vapaammin, ratsastamaan useammilla koneilla, käyttämään Pullcaster-heittokoukkua, uimaan veden alla sekä liitämään Shieldwingillä. Ympäristöä pystyy myös manipuloimaan sekä tuhoamaan ja liikkeitä voi tietenkin yhdistellä - heittokoukulla voi lähteä vauhtiin ja taivaalle liitelemään.

Kehittäjät toivovatkin, että pelaajat keksivät sellaisia tapoja käyttää Aloyn kykyjä ja ympäristöä, joita he eivät ole tulleet itsekään ajatelleeksi. Monissa etenemispulmsisa voi olla monta eri ratkaisua. Tietenkin pelissä on mukana myös uusia aseita, työkaluja, niiden kustomointia sekä kykypuu.


'
Pitkä artikkeli aiheesta löytyy täältä. Peli julkaistaan PlayStation 5:lle ensi vuoden helmikuussa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< EA ja Discord aloitt... Gandalf vastaan Batm... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

26.10.2021 klo 15.06

Vähän epäilen että pelimekaniikat antavat niin paljon vapautta että bugien ja glitchien lisäksi pelaajat löytäisivät mitään mitä devaajat eivät ole ajatelleet, kun näin ei ole ollut edes Just Causien kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova