Tuorein sisältö

Jatkossa Twitch-striimaus on entistäkin helpompaa Xboxilla

26.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 363 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ja Twitch kertoivat uudesta yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tehdä Twitch-striimauksesta entistäkin helpompaa Xbox-konsoleilla. Jatkossa Xbox-pelaajat voivat Twitch-tilin linkittämisen jälkeen striimata suoraan konsolin opas-valikon kautta ilman erillisen Twitch-ohjelman asennusta.

Osa Xbox Insider -testausohjelman jäsenistä voi kokeilla ominaisuutta jo nyt mutta koska Alpha Skip-Ahead -tason ominaisuudet ovat vielä varhaisessa vaiheessa voivat käyttäjät toistaiseksi törmätä joihinkin teknisiin ongelmiin.Xbox-pelaajien ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että Twitch-striimiin menisi kaveriviestejä tai muuta mahdollisesti arkaluontoista sisältöä, sillä uusi integroitu striimausjärjestelmä lähettää ainoastaan pelikuvaa. Katsojille lähetys näkyy pausetettuna pelitilana, jos pelaaja päättää käydä kotiruudulla tai jopa jossain toisessa sovelluksessa.

Tarkempaa tietoa siitä, koska uusi ominaisuus tulee kaikkien Xbox-käyttäjien saataville ei vielä ole mutta viive on joskus ollut parikin kuukautta eli aivan pian sitä ei kannata laajempaan jakeluun vielä odottaa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Call of Duty: Vangua... Returnal sai vihdoin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova