Tuorein sisältö

Nintendo Switch Online -jäseniä jo 32 miljoonaa - Nintendo lupaa jatkaa palvelun parantamista ja laajentamista

06.11.2021 klo 17.00 | Luettu: 968 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon mukaan sen Nintendo Switch Online -palvelun jäsenmäärä on kasvanut viimeisen vuoden aikana kuudella miljoonalla, saavuttaen tämän vuoden syyskuun loppuun mennessä jo kiitettävän 32 miljoonan käyttäjän rajan.

Jäsenmäärässä ei ole siis vielä huomioitu lokakuun lopussa julkaistun uuden kalliimman Expansion Pack -tason käyttäjiä, joten sen mahdollisesta suosiosta tai vaikutuksesta jäsenmäärän kasvuun ei ole vielä tietoa saatavilla.

Osa uuden Switch Online + Expansion Pack -palvelun käyttäjistä on tosin ollut tyytymättömiä etenkin mukana tulleiden Nintendo 64 -pelien toteutukseen, jotka toisin kuin alun perin pelättiin ovat parempia 60 Hz:n ruudunpäivityksellä toimivia versioita myös Euroopassa mutta jotka silti kärsivät emulaatioon liittyvistä teknisistä ongelmista.

Vaikka Nintendo ei ole suoraan kommentoinut pelaajien esittämää kritiikkiä, niin viimeisimmän talousraportin yhteydessä japanilainen pelijätti kuitenkin lupasi jatkavansa sekä Nintendo Switch Online että Nintendo Switch Online + Expansion Pack -palvelujen parantamisesta ja laajentamista, pyrkien tarjoamaan asiakkaita tyydyttäviä palveluita.

Tarkemmin mahdollisista parannuksista tai laajennuksista Nintendo ei tietenkään vielä kertonut mutta tämä voi esimerkiksi tarkoittaa pitkään huhuttujen Gameboy-pelien lisäämistä palveluihin tai mahdollisesti datamyyrien esiin kaivamien Nintendo 64 - ja Mega Drive - pelien lisäämistä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Joutuuko EA poistama... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova