Tuorein sisältö

Kammen veivaus joutuu odottamaan ensi vuoteen - persoonallinen Playdate-käsikonsoli viivästyy jälleen

12.11.2021 klo 21.00 | Luettu: 1128 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenErikoisen mustavalkonäytöllä ja kammella varustetun Playdate-käsikonsolin oli tarkoitus ilmestyä jo viime vuoden puolella mutta laite on jo kertaalleen viivästynyt sekä hieman nostanut hintaansa alkuperäisestä suunnitelmasta.

Nyt kummallisten vekottimien ystäville on luvassa lisää huonoja uutisia, sillä laitteen taustalla toimiva Untitled Goose Game- ja Firewatch-peleistä tuttu julkaisija Panic ilmoitti ennakkotilaajille laitteen toimituksen siirtyvän ensi vuoden alkupuolelle.

Syynä viimeisimpään viivästykseen on Panicin lähettämän sähköpostin mukaan laitteen akuissa havaitut ongelmat. Panicin kertoi, että laitteen akku oli suunniteltu kestämään pitkään ja varaamaan virtaa vaikka laitetta ei olisi hetkeen käytetty mutta ensimmäisen 5000 laitteen mukana toimitetut akut eivät näin tehneet ja osassa tapauksissa eivät edes enää olleet ladattavissa.

Panic päätyikin lähettämään kaikki 5000 laitetta takaisin valmistajalle, jossa niihin vaihdetaan uudelta toimittajalta saatavat akut tilalle ja tämä viivästys tulee ensimmäisen laite-erän lisäksi vaikuttamaan myös myöhempiin ensi vuoden toimituseriin.

Maailmanlaajuinen sirupula on myös johtanut siihen, että Panic on joutunut muuttamaan Playdate-käsikonsolin
piirustuksia käyttämään toista paremmin saatavilla olevaa prosessori ennakkotilausten jälkeisissä toimituserissä, sillä alkuperäisen laitteen käyttämän prosessorin toimitusaika olisi venynyt jopa kahteen vuoteen.

Playdate on yhä ennakkotilattavissa laitteen kotisivuilta 179 dollarin hintaan ja laitteen lisäksi mukana tulee 24 peliä, jotka julkaistaan kahden pelin erissä joka viikko 12 viikon ajan.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rockstar veti tuoree... PlayStation 5 täytti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova