Tuorein sisältö

Kammella ja mustavalkonäytöllä varustettu erikoinen käsikonsoli Playdate viivästyy ensi vuoteen

01.11.2020 klo 17.00 | Luettu: 1522 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime vuoden toukokuussa julkistetun erikoisen käsikonsoli Playdaten julkaisu siirtyy ensi vuoteen mutta positiivisena uutisena konsolin hintaan kuuluva ensimmäinen kausi viikoittain julkaistavia pelejä on nyt lyöty lukkoon ja esitellään pian.

Playdate-käsikonsolin taustalla on Untitled Goose Game- sekä Firewatch-pelien julkaisija Panic ja konsolin tarkoituksena ei ole suinkaan kilpailla Switchin kanssa vaan tarjota jotain erikoisempaa harrastajille. Laite toimii itsessään myös kehitysyksikkönä ja pelaajat voivat mukana tulevien kausien lisäksi aina halutessa ladata laitteelle vapaasti kolmannen osapuolen tekemiä pelejä.Laitteen erikoisuuden puolesta puhuu sen minimalistinen muotoilu mutta tietenkin myös yksi sen vaihtoehtoisista ohjaustavoista, joka on sen sivusta löytyvä pyöritettävä kampi. Hintaa Playdate-konsolilla tulee olemaan 149 dollaria, johon kuuluu ensimmäinen kausi pelejä.

Laitteen ensimmäinen valmistuserä tulee olemaan 20 000 kappaletta ja sitä pääsee ennakkotilaamaan ensi vuoden alusta lähtien. Kiinnostuneiden kannattaa suunnata laitteen kotisivuille ja liittyä postituslistalle, saadakseen ilmoitus ennakkotilausten aukeamisesta.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hitman 3:n ja No Man... Sonyn lakimiehet pis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova