Tuorein sisältö

Epic Games osti Guitar Hero- ja Rock Band -peleistä tutun pelinkehittäjä Harmonixin

23.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 1235 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Epic Games on hankkinut muoviset kitarasoittimet vuosituhannen puolivälissä huippusuosituiksi Guitar Hero- ja Rock Band -peleillä tehneen pelinkehittäjä Harmonix itselleen. Vuonna 1995 perustettu pelistudio tulee jatkossa työskentelemään tiiviisti yhdessä Epicin kanssa kehittääkseen musiikillisia kokemuksia ja pelisisältöä Fortniteen.

Epicin pelinkehityksen varajohtaja Alain Tascanin mukaan "Yhdessä Harmonixin kanssa tulemme muuttamaan miten pelaajat kokevat musiikin, muuttaen heidän passiivisista kuuntelijoista aktiivisiksi osallistujiksi". Suunnitelmat kuulostavat hyvinkin siltä, että jatkossa Fortnitessa järjestettävät musakonsertit tulevat jatkossa sisältämään jonkinlaisia interaktiivisia elementtejä.

Hankinta ei tule kuitenkaan vaikuttamaan Harmonixin pelien tukeen mitenkään, sillä pelinkehittäjän mukaan sekä Rock Band 4 että Fuser-pelit tulevat pysymään nykyisillä alustoillaan ja kauppapaikoissa. Myös pelien suunnitteilla olleet lisäsisällöt ja tapahtumat tulevat jatkumaan normaalisti.

Toisaalta uusista Rock Band -soittimista haaveileville edes Epicin rahahanat eivät tuo hyviä uutisia, sillä Harmonixin mukaan uusien muovisoitinten valmistus ei ole suunnitelmissa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Joulukuussa Games wi... Kultaiset ilotikut j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova