Tuorein sisältö

Raskaiden väitteiden mukaan ääninäyttelijä jakoi luvatta Resident Evil 4 Remaken konseptitaidetta

29.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 1017 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Resident Evil -peleistä tunnettu ääninäyttelijä D.C. Douglas on raporttien mukaan jakanut luvatta Resident Evil 4 Remaken konseptitaidetta. Lähteiden mukaan Douglas on jakanut kuvamateriaalia Twitterissä sekä puhunut aiheesta Twitchissä. Twitterissä materiaalin jakaminen on tapahtunut yksityisviesteillä. Jaetuissa kuvissa näkyy konseptitaidetta Albert Weskeristä, jota hän on aiemmin ääninäytellyt.

D.C. Douglas on kuitenkin asiasta hyvin eri mieltä, sillä Douglas ilmoitti Instagramin Storyssa sekä Facebookissa, että hän ei ole julkaissut mitään, eikä hänellä myöskään ole Capcomin kanssa minkäänlaista sopimusta. Lisäksi Douglas vahvisti Facebook-sivullaan, että häntä ei ole palkattu mihinkään Resident Evil -peliin.

Douglasia syytetään myös sopimattomasta käytöksestä sekä seksuaalisesta häirinnästä. Elokuussa julkaistussa blogitekstissä Douglas kirjoittaa kokemuksistaan erään henkilön kanssa, jonka kanssa hänellä on ollut suhde. Tekstissä hän kuitenkin avaa suhteen tilannetta ja kokemaansa vainoamista sekä tuo ilmi kunnianloukkaussyytteen.

Capcomin tiedottaja kommentoi tilannetta lyhyesti Eurogamerille toteamalla, ettei pelisarjasta ole tiedotettavaa.

Alla oletettua konseptitaidetta Resident Evil 4 Remakesta.Lähde: Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Sony patentoi suunni... Company of Heroes 3:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova