Tuorein sisältö

GOG-pelikauppa aiheuttaa CD Projektille vuosittain miljoonien tappiot - muutoksia luvassa

03.12.2021 klo 16.00 | Luettu: 2513 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PC Gamer uutisoi, että GOG-pelikauppasivusto on aiheuttanut CD Projektille yli 2 miljoonan dollarin tappiot ainoastaan viimeisen 9 kuukauden aikana. Muutoksiin aiotaan ryhtyä.

"GOG on meille haaste ja olemme ryhtyneet toimenpiteisiin sen taloustilanteen parantamiseksi. Olemme ensinnäkin päättäneet, että GOG keskittyy sen ydinbisnekseen: tarkasti valikoitujen, DRM-vapaiden pelien tarjoamiseen". Toimintaa siis skaalataan takaisin kohti sivuston alkuperäistä "Good Old Games" -ideaa. Osa GOG:n työntekijöistä siirtyy toisiin työtehtäviin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tamperelainen Cities... Murhahippaa ja kissa... >

Keskustelut (4 viestiä)

maker

03.12.2021 klo 16.57 3 tykkää tästä

tääkin viellä.ei mikään luista.monta vuotta tekivät cyberpunk peliä niin senkin bugisena julkaistiin vaikka pelin piti olla vuosisadan peli.no laittakaa pelin kylkeen ämpäri kaupanpääliseksi niin ehkä joku sen pelin ostais.
lainaa
dhdh45747

03.12.2021 klo 17.22 1 tykkää tästä

GOG:n omistaa CDPR mutta onko tehty joku sopimus että tulevaisuudessa pelin voi ostaa (ja pelata moninpeliä ) vain Steamistä??? Maksoin kyllä tuhdin hinnan GOG:ssa cyperpunkista. Sama taisi tapahtua Dying Lightin kohdalla kun peli oli melkein pakko ostaa Steamistä kun GOGn omat serverit olivat melkein kuolleet. HÄRSKIÄ TUPLARAHASTUSTA ja höyryn monopjooli senkuin kasvaa.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.12.2021 klo 20.15 1 tykkää tästä

Eiköhän siellä firman omat uudetkin pelit kuitenkin myynnissä säily, niistä ei tarvitse maksaa provikoita muille.
lainaa
destev

03.12.2021 klo 23.43 5 tykkää tästä

dhdh45747 kirjoitti:
HÄRSKIÄ TUPLARAHASTUSTA ja höyryn monopjooli senkuin kasvaa.

Se että sinä oman tahtosi mukaan ostat jo omistamasi tuotteen muualta uudestaan ei todellakaan ole mitään tuplarahastusta. Se on sinun omaa tyhmyyttä. Siinä meillä on taas yks taliaivo joka syyttää muita omista hölmöyksistä. Vähänkin älykkäämpi olisi ymmärtänyt että kunhan GOG:in palvelimet lakkaa kyykkäämästä, sun ei tarvitse pysyä linjoilla kun ainoastaan pelin latauksen ajan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova