Tuorein sisältö

Murhahippaa ja kissatulkkausta koneoppimisen avulla - tällaiset ovat tämän viikon Epic Games Store ilmaispelit

03.12.2021 klo 20.00 | Luettu: 913 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store on jälleen uudistanut ilmaispelitarjontansa ja tällä viikolla tarjolla on verenpunaista joulua Dead by Daylight -moninpelin parissa sekä koneoppimisen saloihin tutustuttava while True: learn (). Pelit ovat tuttuun tapaan saatavilla ensi torstaihin 9. päivä joulukuuta kello 18.00 saakka.

Dead by Daylight on tutuista kasarin slasher-elokuvista inspiraatiota ja nykyään myös virallisesti lisensoituja hahmoja ammentava epäsymmetrinen moninpeli, jossa yksi pelaaja ohjastaa yliluonnollista tappajaa ja muut neljä pelaajaa ovat taas tämä pakoilevia teinejä.

Peli sai jo ilmestyessään vuonna 2017 pääasiassa positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 3,5/5) ja peli on päivittynyt sen jälkeen reilulla määrällä uutta sisältöä. Teinejä pääsee metsästämään lihakoukkuihin nappaamalla pelin itselleen Epic Games Storesta.

while True: learn () on simulaatio/pulmapeli, jossa pelaajan koodarihahmo sattumalta huomaa kissansa olevan haka koodaamaan mutta ikävä kyllä huonompi kommunikoimaan ihmisten kanssa. Asiaan kuitenkin onneksi löytyy täysin looginen ratkaisu, luodaan kissakääntäjä käyttäen oikeita koneoppimisen periaatteita! Koodaamista, koneoppimista ja söpöjä kissoja sisältävän pelin voi napata itselleen sen Epic Games Store -sivulta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< GOG-pelikauppa aiheu... Joulupukki suututti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova