Tuorein sisältö

Joulupukki suututti Battlefield 2042 -pelaajat - julkisuuteen vuotanutta sisältöä haukuttiin fortnitemaiseksi

03.12.2021 klo 23.05 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pari viikkoa sitten julkaistu Battlefield 2042 sai pelaajilta murskavastaanoton ja nyt julkisuuteen vuotaneet suunnitelmat pelin lisäsisällöstä on saanut osan pelaajista jälleen hermostumaan.

Twitter-tili Battlefield Bulletin oli onnistunut kaivamaan esille Battlefield 2042:n tulevien viikoittaisten haasteiden palkintoja ja vielä joulukuussa alkavaksi huhutun esikauden aloituksen ajankohtaan sopivasti useat skinipalkinnoista ovat jouluteemaisia, mukaan lukien joulupukkiasu pelin venäläiselle spesialisti-hahmolle Pyotr "Boris" Guskovskylle.



Värikkäät ja hieman humoristiset skinit eivät ole tosiaankaan ilahduttaneet pelisarjan kaikkia faneja, jonka seurauksena pelin Reddit-foorumeilta löytyykin ketju täynnä kommentteja tyytymättömiltä pelaajilta.

Osa valittaa skinien tuovan liikaa mieleen Fortniten, kun taas toiset kokevat pelin edes pintapuolisesti käsittelevien raskaiden teemojen, kuten ympäristötuhon ja ihmisten massapakolaisuuden olevan ristiriidassa pahasti ympäri kenttiä juoksentelevien joulupukkien kanssa.

Pelinkehittäjä DICE on kuitenkin jo ehtinyt reagoimaan pelaajien äänekkääseen tyytymättömyyteen ja pelin virallinen Twitter-kanava julkaisi pitkän viestiketjun, jossa pelinkehittäjät yrittivät rauhoitella faneja kertomalla ettei kaikki ennakkoon tehtyä pelimateriaalia välttämättä tulla (ainakaan vielä) julkaisemaan ja osa on muutenkin tarkoitettu pelin kevyempään Portal-pelitilaan.



Miten taistelevat joulupukit olisivat lukijoille uponneet? Battlefield-pelit ovat kuitenkin aina hieman olleet realismin rajoilla, katoilta hyppäävinä ja ilmassa singolla ampuvine pelaajineen, joten allekirjoittanutta ainakaan hieman kevyemmät visuaaliset koristeet eivät erityisesti haittaa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Murhahippaa ja kissa... PlayStation Game Pas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova