Tuorein sisältö

Legendaarinen Quake saa päivityksen myötä virallisen Horde-pelitilan

05.12.2021 klo 12.00 | Luettu: 1717 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBethesdan tämän vuoden elokuussa julkaisema paranneltu versio id Softwaren ikonisesta Quake-räiskinnästä päivittyi jälleen ja tällä kertaa peli saa kaksi uutta MachineGamesin suunnittelemaan pelitilaa.

Ensimmäinen näistä on ensimmäinen virallinen versio suositusta Horde-pelitilasta Quakessa, jossa muista peleistä tutulla tavalla 1-4 pelaajaa taistelee progressiivisesti vaikenevia vihollislaumoja vastaan. Pelitila on pelattavissa joko yksin, bottien tai kaverien kanssa.

Toinen uusi pelitila on nimeltään Honey ja se on uusi versio vanhasta fanien suosiossa olleesta modista, jonka tekijä Christian Grawert onkin nykyään töissä MachineGamesilla kenttäsuunnittelijana. Honey-modi vie pelaajat tunnelmalliselle matkalle läpi sumun täyttämän kylän, jonka pinnan alla muhii synkkä salaisuus.

Molemmat lisäosat ovat saatavilla ilmaiseksi pelin remasteroituun versioon, joka on saatavilla PC-, Xbox One-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -alustoilla.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Seuraavan Bioshock-p... Valve esitteli Steam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova