Tuorein sisältö

Seuraavan Bioshock-pelin tapahtumapaikka ja -aika vuosivat julkisuuteen - peli ilmestyy mahdollisesti jo ensi vuonna

04.12.2021 klo 17.00 | Luettu: 1120 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNeljännen Bioshock-pelin uusi tapahtumapaikka ja aikakausi mihin peli tulee sijoittumaan ovat vuotaneet julkisuuteen pelitoimittaja Colin Moriartyn välityksellä. Lisäksi aiemmista spekulaatioista poiketen peli saattaa ilmestyä jo ensi vuoden aikana.

Vain Patreon-tilaajille julkaistussa Sacred Symbols -podcastissa Moriarty paljastaa Bioshock 4 -pelin sijoittuvan 1960-luvulle ja sen tapahtumapaikkana olevan fiktiivinen Antarktiksella sijaitseva kaupunki. Tarinallisesti peli tulisi myös kytkeytymään aiempiin Bioshock-peleihin ja pelin tämänhetkinen työnimi on Parkside.

Varta vasten uutta Bioshock-peliä kehittämään perustettu pelinkehittäjä Cloud Chamber tähtää Moriartyn mukaan siihen, että peli julkaistaisiin jo ensi vuonna. Pelisarjan luonut Ken Levine ei ole mukana uuden Bioshockin tekemisessä, mutta kehittäjätiimissä on useita pelisarjan muiden osien veteraaneja.

Esimerkiksi alkuperäisen Bioshockin suunnittelijana toiminut sekä Bioshock Infiniten leijuvan Columbia-kaupungin suunnittelutiimissä mukana ollut Jonathan Pelling vastaa Bioshock 4:n suunnittelusta. Lisäksi mukana on Bioshock ja Bioshock Infiniten taideohjaaja Scott Sinclair sekä alkuperäisessä Bioshockissa useita osa-alueita hoitanut Hoagy de la Plante toimii pelin luovana ohjaajana.

Aiemmin tänä vuonna julkisuuteen päätynyt Cloud Chamberin työpaikkailmoitus vihjaili seuraavan Bioshock-pelin olevan avoimen maailman peli sekä sisältävän sivutehtäviä mutta Moriartyn mukaan Bioshock 4:n kehitys on ollut julkaisija Take-Twon sisällä hyvin salaista, joten tarkempaa tietoa pelistä on ollut haastavaa saada.

Jos kuitenkin pelinkehittäjän tavoiteaikataulu ensi vuoden julkaisusta pitää paikkansa, niin on hyvin todennäköistä että tulemme kuulemaan seuraavasta Bioshock-pelistä lisää hyvinkin pian. Ehkäpä jopa ensi viikon The Game Awards -tilaisuudessa?

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA suunnittelee jaet... Legendaarinen Quake ... >

Keskustelut (1 viestiä)

EetuEtupelto

05.12.2021 klo 15.08 2 tykkää tästä

Loistava photoshoppi!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova