Tuorein sisältö

PUBG: Battlegrounds muuttuu osittain ilmaiseksi tammikuussa - kilpailulliset ottelut ovat jatkossa maksullisia

11.12.2021 klo 17.00 | Luettu: 1771 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Game Awardsin yhteydessä Krafton ilmoitti, että suosittu battle royale -peli PUBG: Battlegrounds muuttuu tammikuussa ilmaispeliksi. Vaikka selviytymispeli muuttuu ilmaiseksi, jää osa ominaisuuksista maksumuurin taakse.

Aiemmin pelin ostaneet pelaajat saavat automaattisesti Battlegrounds Plus -jäsenyyden. Erikseen ostettuna Battlegrounds Plus -paketti maksaa noin 13 dollaria. Maksullisen jäsenyyden omistavat pelaajat pääsevät käsiksi muun muassa kilpailullisiin ranked-otteluihin, minkä lisäksi he voivat luoda omia custom-otteluita. Jatkossa ilmaisversiota tahkoavien on tyydyttävä vain perinteisiin otteluihin. Plus-jäsenille on luvassa myös Survival Mastery XP -boostia sekä erilaisia ulkoasuja. Aiemmin pelinostaneille paketti lisätään automaattisesti, mutta koodi tulee lunastaa ennen free to play -muutosta. Lisätietoja Battlegrounds Plus -järjestelmästä ja koodin lunastuksesta.

Koska PUBG muuttuu ilmaispeliksi, ovat kehittäjät julkaisseet myös blogikirjoituksen, jossa kerrotaan Anti-Cheat-järjestelmän tulevaisuudesta. Perinteisesti huijarit ovat iskeneet kyntensä lujasti erilaisiin ilmaispeleihin.



V2.fi | Miia Lyyra
< Tämän konsolin päält... Huhu: Assassin's Cre... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova