Tuorein sisältö

Lauantaina tarjoiltiin erikoisempaa elektronista urheilua - FMWC Open -turnauksessa mittaa ottivat parhaimmat Excel-velhot

14.12.2021 klo 22.00 | Luettu: 1519 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Lauantaina 11. joulukuuta tarjoiltiin hieman erikoisempaa elektronista urheilua, kun parhaimmat Excel-velhot ottivat mittaa toisistaan FMWC Open -turnauksessa. Turnauksessa pelaajien tehtävänä oli ratkaista tosielämästä tuttuja taloustapauksia Excelin avulla. Ratkaisuista palkitaan pisteillä, jotka määrittävät kuka voittaa ottelun. Finaalin brackets-kaavion voit katsoa Twitteristä.

Financial Modeling World Cup -sivustolla turnausta mainostetaan Excel-esportsina kaikille. Lisäksi esittelytekstissä kerrotaan, että kyseessä on suurin Excel esports-turnaus, mitä kukaan on koskaan nähnyt.

FMWC Open -turnauksen ensimmäiset ottelut käytiin 13. marraskuuta ja turnaus päättyi finaaliin 11. joulukuuta. Kilpailun palkintopotti oli 10 000 euroa, jonka nappasi Andrew Ngai. FMWC Open -turnauksen taustoihin ja sääntöihin voit tutustua kilpailun kotisivuilla. Sivustolla on nähtävissä myös kaikkien ottelujen taltioinnit. Alta voit katsoa finaaliottelun.



Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox Game Pass -palv... Chocoboilla menee lu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova