Tuorein sisältö

Chocoboilla menee lujaa - Mario Kartilta maistuva Final Fantasy -hurjastelu saapuu maaliskuussa

15.12.2021 klo 11.00 | Luettu: 1589 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Switchille saapuvan Chocobo GP-kilpa-ajopelin julkaisupäivä on lyöty lukkoon ja se on 10. maaliskuuta 2022. Viimeksi chocoboiden kyydissä on kisailtu yli 20 vuotta sitten, kun karting-pelihuuma iski vähän jokaiseen vähänkin suositumpaan pelisarjaan. Chocobo-ajelu ei tainnut tosin olla heikoimmasta päästä.

Chocobo GP:ssä pelihahmoina on Final Fantasyistä tuttupa tyyppejä ja olentoja, jättilintujen lisäksi mm. Cid, Terra Branford, Vivi, Steiner, Shiva, Titan, Gilgamesh ja Ifrit. Kilpikonnan kuorien ja banaanien sijasta vastustajien kiusaksi heitellään loitsuja. Turnaukseen voi osallistua jopa 64 pelaajaa.

Pelistä julkaistaan myös ilmainen Chocobo GP Lite -versio, jossa on pieni osio pelin tarinatilasta sekä moninpelimahdollisuus sellaista kaveria vastaan, joka omistaa täysimittaisen pelin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Lauantaina tarjoilti... PC-pelaajat saavat j... >

Keskustelut (1 viestiä)

rhaifhsifijg

15.12.2021 klo 14.17 1 tykkää tästä

miks kaunis ff muutetaan tammoseks mario kart aamupiirretyks. myis paljon enemman jos midgard olis synkka ja ifrit pelottavan karmea monsteri ja chocobo farmkaan ei noin allon imela ole vaan maatila. aikuisetkin vois pelata karttipelia jos se nayttais taiteelta niinkun ff
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova