Tuorein sisältö

Samsungin uusissa televisioissa on Gaming Hub: mukana mm. Stadia ja Geforce Now

03.01.2022 klo 11.00 | Luettu: 1679 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kulutuselektroniikan CES-messutapahtuma on tällä viikolla ja ensimmäisen lehdistötiedotteen ehti lähettää Samsung, joka listasi siinä uusia televisiomallejaan.

Mielenkiintoista peliuutisten kannalta on joistain malleista löytyvä "Gaming Hub" -ominaisuus, jonka myötä pääsee pelkän television välityksellä striimaamaan pelejä Googlen Stadia -, Nvidian Geforce Now - sekä Utomik-palveluista. The Verge kertoo toiminnon tukevan mm. Xbox- ja PlayStation-ohjaimia ja Gaming Hub osaa myös suositella pelaajalle uusia pelejä jo pelattujen perusteella.

Valitettavasti Samsungin lehdistötiedotteeseen on laitettu yksi lisälause: "Gaming Hub ei ole saatavilla Pohjoismaiden markkinoilla tässä vaiheessa." Erikoista on myös, että mukana ei ole (ainakaan vielä) Microsoftin xCloud-pelistriimauspalvelua, vaikka yritykset ovat yhteistyötä tehneet.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Epicin jouluhulinat ... Melkoinen suoritus: ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Seppo81

04.01.2022 klo 10.52 2 tykkää tästä

Xbox game pass jos tulisi niin voisi jotain kiinnostakkin.
lainaa
hroajfjwntnaojf

04.01.2022 klo 18.27 1 tykkää tästä

nuo kolme on verrattavissa siihen kun digiboksien ja telkkujen mukana oli jotain matopelia ja miinaharavaa mita pelattiin 15 sekuntii eika ikina edes avattu pelimenua sen jalkeen
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova