Tuorein sisältö

Nettiin vuotaneet Xbox-saavutukset vihjailevat GoldenEye 007:n paluusta

04.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 948 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Aikoinaan Nintendo 64:lle saapunut GoldenEye 007 saattaa olla saapumassa Xbox-konsoleille, uutisoi Eurogamer. Klassikon saapumisesta on vihjailtu jo vuosia, mutta aiemmin kehitystyön on estänyt lisenssointiongelmat. Kaikenlaisia faniprojekteja pelistä on kuitenkin nähty.

Nyt TrueAchievements-sivustolla on nähty GoldenEye 007 -aiheisia pystejä olisi yhteensä 55 kappaletta, minkä lisäksi jaossa olisi 1000 Gamerscore-pistettä. IGN:n uutisen mukaan tähän mennessä saavutuksia ovat ansainneet vain kaksi henkilöä, jotka IGN:n tietojen mukaan olisivat James Thomas ja Christina McGrath, jotka ovat Raren työntekijöitä. Rare, Microsoft tai Nintendo ei ole kommentoinut GoldenEye 007:n paluuta.

Joko aika olisi kypsä? Pitäisikö GoldenEye 007:n tehdä paluu?

Alla Mikko Heinosen Pelataanpa-sarjan Goldfinger 64 - Faniprojektien aatelia -jakso. Mikko luonnehtii jaksoa seuraavasti: "Tällä kertaa videolla käsitellään vain yksi peli, koska se mielestäni ansaitsee sen kevyesti. Goldfinger 64 on fanien tekemä "total conversion" Goldeneye 007:n pohjalle. Siinä on vaihdettu valtaosa grafiikoista ja tehty pelimoottorin päälle täysin uusia kenttiä, jotka perustuvat elokuvaan Goldfinger eli 007 ja Kultasormi."

V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox Game Pass aloit... Sony julkisti PSVR2:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova