Tuorein sisältö

DICE saa ankaraa palautetta edelleen keskeneräisenä lilluvasta Battlefieldistä

08.01.2022 klo 14.00 | Luettu: 1545 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


DICE:n väki saa ankaraa palautetta edelleen keskeneräisestä olevasta Battlefield 2042:sta. Reddit-palvelussa tapahtuva kiivas keskustelu on mennyt jo niin pitkälle, että Redditin ylläpitäjät pohtivat, tulisiko keskustelu sulkea kokonaan.

Keskustelua on aiheuttanut muun muassa se, että pelaajien mielestä kehittäjät eivät saisi viettää joululomia, eikä kehitystyötä ole tehty tarpeeksi. EA:n viestintäjohtaja Andy McNamara kertoi, että BF2042 saa kyllä korjauksensa, mutta ihmisten pitää saada levätä. McNamaran viesti ei kuitenkaan kelvannut pelaajille, jotka pitivät kommenttia huonona. Myöhemmin viestintäjohtaja poisti viestinsä ja pahoitteli, että hänen ulosantinsa oli huonoa.

Tilannetta rauhoittaakseen Redditin ylläpitäjät julkaisivat palvelussa viestin, jossa kerrotaan, että DICEn työntekijöitä koskevien ilkeiden kommenttien tulee loppua. Mikäli keskustelu ei pysy asiallisena, uhkaavat ylläpitäjät sulkea koko keskustelun.

DICE on saanut viime päivinä myös muuta negatiivista palautetta, kun yhtiö päätti poistaa Portal-tilasta Rush-pelitilan. Fanien mielestä DICE ei kuuntele heitä tarpeeksi.

Lähde: Eurogamer, PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalainen ENCE pen... Tältä näyttäisi, jos... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jösses

10.01.2022 klo 14.05

Ei ole hyväksyttävää haukkua kehittäjiä, kun kyllä me kaikki tiedetään, että kehittäjät ei sitä peliä ulos pakota keskeneräisenä.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

10.01.2022 klo 15.47

Jösses kirjoitti:
Ei ole hyväksyttävää haukkua kehittäjiä, kun kyllä me kaikki tiedetään, että kehittäjät ei sitä peliä ulos pakota keskeneräisenä.


Jep. Kyllä tässä itsekin uutista kirjoittaessa mietin näitä kommentteja mitä kehittäjät ovat saaneet. On aika outoa, että ajatellaan, etteivät pelialan työntekijät tarvitse lomaa tai saisi viettää esimerkiksi joululomaa, siinä missä varmasti osa pelaajistakin viettää. Pelialla kuitenkin on aiemminkin puhuttu crunchista ja ylitöistä sekä pienistä palkoista. Ja nimenomaan, kun kehittäjät eivät yleensä ole niitä, jotka päättävät viime kädessä, milloin peli julkaistaan ja milloin ei sekä missä kunnossa.
lainaa
tbiajgiwgjjfue

10.01.2022 klo 20.18

en malta oottaa kun julkaisfaan ens vuoden peli ja fanit itkee miten upea peli 2042 oli. bf4 bf1 ja v haukuttiin syvaan suohon ja nyt niita kaikkia haikaillaan. pariin kertaan nahny et jopa hardlinea muistellaan lammolla. kun standardit laskee tata tahtia niin ei voi syyttaa dicea tai eata
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova