Tuorein sisältö

Ilmoitus Dying Light 2:n kestosta aiheutti kuhinaa: pelattavaa jopa yli 500 tuntia?

11.01.2022 klo 11.24 | Luettu: 957 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime vuosina on jonkin verran puhuttu siitä, mikä on hyvä pelin kokonaiskesto - monilla ei ole aikaa tai halua tahkota vaikkapa 50 tuntia samaa peliä, jotta lopputekstit saa näkyviin. Viime viikonloppuna Techland ilmoitti, että tuleva Dying Light 2: Stay Human sisältää kaikkiaan noin 500 tuntia pelattavaa. Somekansa kohahti, joten Techland on joutunut tarkentamaan sanomisiaan.

Pelistudio ilmoitti Twitterissä, että jos pelaa läpi pelkän päätarinan, siihen kuluu noin 20 tuntia. Jos taas runnoo läpi päätarinan ja sivutehtävät, mittarissa tulee olemaan noin 80 tuntia. 500 tuntia saa kulutettua, mikäli käy läpi kaikki mahdolliset valinnat ja lopputulemat, vierailee kartan jokaisessa paikassa, käy läpi kaikki keskusteluvaihtoehdot ja kerää kaiken kerättävän.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Serious Sam saapuu k... Microsoft tarjoilee ... >

Keskustelut (2 viestiä)

rhoajgiwoajgjf

11.01.2022 klo 13.06

jos ei oo aikaa pelata niin sit ei pelaa tai pelaa vaan osissa ihan naurettavaa itkua hc pelaaja ottaa vaik 2000 tuntia. jos peli on paska niin 5 min on liikaa jos on hyva niin olkoot vaik 100 000 tuntia
lainaa
destev

11.01.2022 klo 16.42 4 tykkää tästä

Eli peli on täynnä geneeristä ja merkityksetöntä algoritmista copypaste questia ja kerättävää roinaa. Tai toinen vaihtoehto on se, että pelin loppu määräytyy heti pelin alussa tehtävällä valinnalla, mikä kuitenkin osoittautuu täysin merkityksettömäksi sen kannalta miten juoni ja muut jatkuu valinnan jälkeen.

Pointtina on se, että jos kehittäjien lupaukset kuulostaa liian hyvältä, ne ovat liian hyviä. Pitäkää hypemittarit alhaalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova