Tuorein sisältö

Serious Sam saapuu kylvämään tuhoa siperiaan itsenäisen Siberian Mayhem -laajennuksen myötä tämän kuun lopussa

10.01.2022 klo 23.00 | Luettu: 504 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJulkaisija Devolver Digital kiusoitteli asialla jo viime viikolla mutta nyt se on virallista Serious Sam -räiskintäpelisarja saa tässä kuussa itsenäisen Siberian Mayhem -lisäosan.

Nimensä mukaisesti uudessa lisäosassa pelisarjan päähenkilö Sam "Serious" Stone suuntaa normaalia hieman viileämpään ilmastoon matkatessaan Venäjän erämaan halki jahdatessaan Serious Sam 4 -pelistä tuttua kenraali Brandia. Uusi lisäosaa lupaa tarjoilla viisi massiivista kenttää erilaisissa arktisissa ympäristöissä, uusia aseita sekä tietenkin uusia vihollisia ja pomo päihitettäväksi.

Laajennus alkoi alun perin modausprojektina pelinkehittäjä Timelock Studiolla, kunnes siitä kehittyi kaupallinen julkaisu pelisarjan luoneen pelistudio Croteamin ohjauksen avustuksella.

Serious Sam: Siberian Mayhem julkaistaan tammikuun 25. päivä Steam-kauppapaikassa ja hintaa sillä on 19,99 euroa, mutta pelin ennakkotilaajat tai sen yhdessä Serious Sam 4 -pelin kanssa ostavat saavat sen hieman halvemmalla.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Cowabunga! Huhujen m... Ilmoitus Dying Light... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova