Tuorein sisältö

PS Store on lisännyt vaivihkaa PlayStation 3 -pelejä valikoimiinsa - onko PS5 saamassa taaksepäin yhteensopivuuden?

16.01.2022 klo 18.00 | Luettu: 2869 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTarkkasilmäiset käyttäjät ovat huomanneet Sonyn lisänneen vaivihkaa PlayStation 3 -pelejä PlayStation Storen -valikoimiin ja tämä yhdessä äskettäin paljastuneen Sonyn patentin kanssa on ruokkinut spekulaatiota siitä, että PlayStation 5 olisi saamassa taaksepäin yhteensopivuuden PS3-konsolin pelien kanssa.

Aiemmin valikoimassa olevat PS3-pelit veivät pelaajat suoraan PlayStation Now -striimauspalveluun mutta joillain pelaajilla kaupan valikoimassa on näkynyt useita pelejä, jotka eivät tällä hetkellä löydy PS Now -palvelun valikoimista. Näihin on kuulunut muun muassa Bejeweled 3, Prince of Persia: The Forgotten Sands ja Prince of Persia: The Two Thrones -pelit, joilla jokaisella on ollut esillä oma hintansa vaikka toistaiseksi pelaajat eivät ole pystyneetkään ostamaan niitä.

Huhuille lisää painoarvoa antaa PS5-suunnittelija Mark Cernyn tekemä patenttihakemus, joka suoraan käsittelee taaksepäin yhteensopivuutta.

PlayStation 3 -konsolin käyttämä Cell-arkkitehtuuri oli tunnetusti jo haastava ilmestyessään pelinkehittäjille ja sen emulointi on myös ollut työläämpää. Keräilijöille ja muille PS3-pelien omistajille on kuitenkin hyvä uutinen jos Sony on onnistunut vihdoinkin itse tuomaan PS3-taaksepäin yhteensopivuuden viimeisimmällä konsolilleen.

Tietenkin on aina mahdollista, että kyseessä on yksinkertaisesti tekninen virhe PS Storen -listauksissa tai ennakkovalmisteluja Sonyn huhutun Xbox Game Pass -kilpailijan lanseerausta varten.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä 343 I... Hogwartsin perintö o... >

Keskustelut (1 viestiä)

enogijsod

16.01.2022 klo 18.53 2 tykkää tästä

jos saisi kerralla koko listan niin hienoa mut varmastikin on xboxin tyyliin juuri naa 5 pelia ja kolmen kuukauden paasta voi oll 5 pelia lisaa. jatkuu pari vuotta kunnes sanovat et ei jakseta enaa mut saatiin 60 pelia yhteensopivaks eiks oo hienoo
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova