Tuorein sisältö

PlayStation 5 on saamassa 1440p-tuen, pelilistat ja muita pelaajien toivomia ominaisuuksia

29.07.2022 klo 12.00 | Luettu: 1017 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on julkistanut koepäivityksen, joka tuo PlayStation 5 -konsolille useita pelaajien toivomia ominaisuuksia kuten tuen 1440p resoluutiolle ja pelien järjestämisen mahdollistavat pelilistat.

Toistaiseksi uusi ohjelmistopäivitys on saatavilla vain valikoiduissa maissa oleville kokeiluohjelman jäsenille mutta Sony kertoo aikovansa tuoda sen kaikille käyttäjille vielä tämän vuoden aikana.Uuden päivityksen ehkä merkittävin lisä on pitkään toivottu tuki 1440p resoluutiolle, joka onkin varsin yleinen etenkin näytöissä käytössä oleva näyttötarkkuus. Ikävä kyllä Sonyn mukaan uusi resoluutio ei kuitenkaan tue Sonyn äskettäin päivityksen myötä PlayStation 5 -konsoliin lisäämää VRR (Variable Refresh Rate) -ominaisuutta vaan se toimii toistaiseksi ainoastaan 1080p ja 4k -tarkkuuksilla.Toinen merkittävä uusi ominaisuus on uudet pelilistat, jotka käytännössä vastaavat kansioita eli mahdollistavat pelien järjestämisen paremmin. Pelilistat voi nimetä haluamallaan tavalla ja niitä voi olla maksimissaan 15 kappaletta, joista jokainen voi pitää sisällään 100 peliä.

Muita päivityksen tuomia lisiä on mahdollisuus vertailla 3D-äänen ja stereoäänen välillä sekä mahdollisuus helpommin jatkaa peleistä löytyviä aktiviteetteja suoraan pelisivulta.Päivitys tuo myös mukanaan useita päivityksiä kaveritoimintoihin. Jatkossa pelaajat voivat pyytää ryhmänsä jäseniä aloittamaan pelikuvan jakamisen ja lisäksi tulevaisuudessa pelaaja saa ilmoituksen siitä, kun ryhmän jäsen aloittaa pelin, johon voi liittyä mukaan.V2.fi | Mikko Seppänen
< FIFA 23 pääsi tarkem... Kissakahviloita, pyh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova