Tuorein sisältö

Missä on Afrikka?

04.06.2007 klo 22.35 | Luettu: 2949 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


NeoGAF-foorumilta löytynyt keskustelu ei varsinaisesti ole uutisaihe, mutta pisti miettimään. V2.fi haastaakin lukijansa kertomaan kommenteissa, löytyykö näistä aikoinaan kohulla esitellyistä peleistä mitään uutta tietoa.

Afrika (PS3). Ensimmäisessä PS3-esittelytrailerissa leukoja tipauttanut eläinlaumojen esittely, josta ei ole sen kummin kuultu pihaustakaan. Mitä siinä tehdään, onko se edes peli? Kehittäjän (Rhino Studios Japan) sivuillakaan ei ole kuin ne samat kolme kuvaa, jotka on jo moneen kertaan nähty.

Project H.A.M.M.E.R. (Wii). Puolestaan Wiin ensimmäisessä peliesittelytrailerissa vilahtanut peli, jota pääsi jo aikoinaan jossain testaamaankin. Nyt siitä ei ole kuitenkaan kuulunut mitään, vaikka kaikki merkit viittasivat pikaiseen julkaisuun...

City of Metronome (X360). Sivustonsa (sittemmin kadonnut) graafisella tyylillä ja lupauksella ääniin perustuvasta pulmanratkonnasta meikäläisenkin odotusmittaria hetkauttanut teos, joka on mahdollisesti hautautunut vähemmän omaperäisten projektien suohon.

Mitä muuta peliä vielä odotatte, vaikkei siitä olekaan kuulunut mitään (Duke Nukem Foreveriä ei lasketa)?


V2.fi | Manu Pärssinen
< Välillä leffoja pele... Tee ninjataso - saa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

mdtrx

Rekisteröitynyt 10.04.2007

05.06.2007 klo 00.22

Afrikasta voisi vain arvailla, että oli teknologiademo tai sitten ps3networkista ladattava minipeli. Kokonaista peliä en virtuaaliluonnossa pyörimisestä näe kovin myyvänä ideana. Paitsi jos ilmastonmuutos ampuu itsensä yli....

Toimittajan kysymykseen on sitten helppo vastata:
Warcraft 4, Diablo 3, Richard Burns Rally 2 (a.k.a. Teh ralli simulaatio) . Onhan niitä muitakin, mutta ei tähään hätään tule mieleen.
lainaa
Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

06.06.2007 klo 13.43

Diablo 3 olisi kyllä mitä lääkäri ns. määrää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova