Tuorein sisältö

Naisten maajoukkueet saapuivat NHL 22 -peliin - Jenni Hiirikoski rankattiin parhaaksi puolustajaksi

27.01.2022 klo 20.03 | Luettu: 2032 kertaa | Teksti: Miia LyyraEA:n julkaiseman tiedotteen mukaan naisten ja miesten MM-turnaukset ja joukkueet ovat nyt osa NHL 22 -peliä. Sisältöpäivitys saapui ladattavaksi tänään ja on ilmainen kaikille pelin omistajille. Uusi päivitys tuo mukanaan IIHF Women’s Teams and World Championship -päivityksen joka sisältää kymmenen naisten maajoukkuetta, joita voi käyttää MM-kisatilassa, mutta myös Play Now-, Online VS-, Threes Now- sekä Shootout -pelimuodoissa.

Lisäksi julkaistiin myös naisten joukkueiden Top 10 -pelaajat. Parhaimman puolustajan tittelin sai Jenni Hiirikoski (93). Lisäksi esille pääsivät maalivahti Anni Keisala (92) ja hyökkääjät Michelle Karvinen (91) ja Petra Nieminen (92).

Kanadan maajoukkuekapteeni Marie-Philip Poulin kommentoi naisten maajoukkueiden saapumista peliin seuraavasti: “On ollut suuri etuoikeus vetää digitaaliset luistimeni jalkaan ensimmäistä kertaa NHL 22:ssa, ja se että pääsen tekemään niin maatani edustaessa tekee koko kokemuksesta lähes epätodellisen. Olen myös innoissani jokaisen pienen tytön puolesta, joka nyt tarttuu ohjaimeen pelatakseen NHL 22:sta ja tuntee, että jääkiekko on myös laji hänelle”


V2.fi | Miia Lyyra
< Singstarit tehnyt Pl... Two Point Hospitalin... >

Keskustelut (2 viestiä)

gfhf

28.01.2022 klo 11.53

Pitses pii trippin.
lainaa
Lätkäfani

30.01.2022 klo 13.44

MM-kisat tuli peliin mukaan mutta ei aitoa kisailmettä tai mitään aitoja turnaushalleja. No tuli kuitenkin vihdoin edes aidot pelipaidat, mutta parempaa tunnelmaa toivoisin silti; IIHF:n tunnuskappale ennen maaottelun alkua esimerkiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova