Tuorein sisältö

EA Sports ja Save Pond Hockey tukevat ilmaston ja tasa-arvon puolesta tehtävää työtä jääkiekon voimin - tarjolla huikeaa pipolätkää, retroesineitä ja pelipaitoja

09.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 1288 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA Sports ja Save Pond Hockey tukevat yhdessä ilmaston ja tasa-arvon puolesta tehtävää työtä. Työtä tehdään jääkiekon voimin. 11. helmikuuta järjestetään Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus, jolla kunnioitetaan kahden Save Pond Hockey -paidan saapumista NHL23:n EASHL- ja HUT -pelitiloihin. Turnaus järjestetään Helsingissä Brahenkentällä. Turnauksen tuotot lahjoitetaan ilmastonmuutoksen vastaisen työn hyväksi.

Lauantaina järjestettävään turnaukseen osallistuu myös Janne Puhakan kokoama Pride Hockey Club, jossa pelaavat mm. Roope Rannisto, Tuomas Mönkkönen, Topi Nättinen, Toni Eskelinen, Max Wärn ja Nicolas Besch. Puhakka kertoo tiedotteessa, että hänelle on tärkeää yhdistää omia arvojaan tasa-arvoon liittyen jääkiekossa ja muussa urheilussa. Tämän kunniaksi NHL23-peliin lisätään Puhakan suunnittelema Pride-peliasu, joka on kahden muun peliasun tavoin saatavilla EASHL- ja HUT-pelitiloissa tästä päivästä alkaen.

Juhlallisuudet eivät tähän lopu, sillä EA Sports, Save Pond Hockey ja HYPEND järjestävät yhdessä pop up -myyntipäivän huomenna 10 helmikuuta kello 13-19 Helsingissä osoitteessa Iso Roobertinkatu 36-40. Myynnissä on käytettyjä vintage-esineitä ja kiekkoaiheista keräilytavaraa 1960-2010-luvuilta. Kaikki tuotot lahjoitetaan Save Pond Hockey ry:lle.

Lisätietoja tapahtumasta Instagramista.



V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo esitteli vi... PUBG-kehittäjä Kraft... >

Keskustelut (1 viestiä)

ponttoonilaituri

10.02.2023 klo 16.48

Tällaisen agendan tyrkyttämisestä en ole valmis maksamaan lanttiakaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova