Tuorein sisältö

Microsoft sitoutuu tuomaan Call of Dutyn ja muut suositut Activision Blizzard -pelit PlayStationille tulevaisuudessakin

09.02.2022 klo 21.00 | Luettu: 1292 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on julkaissut blogitekstin, joka ottaa kantaa pelaajien huoleen siitä, että äskettäinen ilmoitus Activision Blizzardin hankinnasta tulisi vaikuttamaan Call of Dutyn ja muiden suosittujen pelijulkaisijan pelien ilmestymiseen PlayStation-konsoleilla.

Tekstissä toimitusjohtaja Brad Smith lupaa Microsoftin sitoutuvan tuomaan pelijulkaisija Activision Blizzardin suosittuja pelejä saataville PlayStation-alustoille pitkälle tulevaisuuteen saakka, yli nykyisten olemassa olevien julkaisusopimusten. Samalla Smith kertoo Microsoftin olevan myös kiinnostunut tukemaan Nintendon alustoja.

Kirjoitus on pelaajien sijaan kuitenkin ennen kaikkea suunnattu Activision Blizzard hankinnasta kiinnostuneille viranomaisille ja on osa Microsoftin taktiikkaa varmistaa, että etenkin Yhdysvaltojen kauppakomissio tulee hyväksymään jättikaupat.

Tämän vuoksi Microsoft on jo aiemminkin tuonut esille seikan, että kauppojen jälkeen uusi Microsoft Gaming ei tule nauttimaan monopoliasemaa vaan on vasta kolmanneksi suurin pelijulkaisija. Microsoft varmasti haluaa välttää Nvidian tilanteen, jossa kauppakomissio torppasi teknologiafirman ARM-hankinnan mutta samalla uutinen on tietenkin myös positiivinen kaikille Activision Blizzard -pelejä Sonyn alustoilla pelaaville.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Monien odottama Lost... Susietsivän elämä ei... >

Keskustelut (2 viestiä)

Phil

10.02.2022 klo 23.16

Pelit ovat saatavilla Sonyn ja Nintendon alustoilla… Game Passin kautta…

Niin minä sen tekisin…
lainaa
MSrulaakybällä

12.02.2022 klo 12.06

Toki, mutta nämä pelit saadaan parempina ja täydellisimpinä versioina vain ja ainoastaan Microsoftin alustoille.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova