Tuorein sisältö

Activision aikoo tuoda huippusuositun Call of Duty: Warzonen mobiiliin

12.03.2022 klo 17.35 | Luettu: 796 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision julkistanut aikeensa tuoda suositun battle royale -räiskintänsä Call of Duty: Warzonen myös mobiilialustoille ja hakee nyt pelinkehittäjiä työskentelemään mobiiliversion parissa.

Ottaen huomioon, että projekti on ilmoituksen perusteella vielä hyvin alkuvaiheessa, niin aivan lähiaikoina Warzone-pelaajat tuskin pääsevät puhelimella räiskimään toisiaan. Ilmoitus on kuitenkin silti erittäin mielenkiintoinen, sillä Activisionin julkaisema Call of Duty: Mobile tarjoaa jo nyt 100-pelaajan battle royale-pelitilan.

Call of Duty: Mobile on myös kaikkien saatavilla olevien tietojen mukaan yhä erittäin suosittu mutta syynä kokonaan oman Warzone-mobiilipelin luomiseen saattaa esimerkiksi olla myös se, että CoD: Mobilen on kehittänyt kiinalainen pelijätti Tencent, kun taas uusi mobiili-Warzone vaikuttaisi olevan kokonaan Activisionin omien pelistudioiden käsialaa.

Sisäisesti kehitetyn mobiilipelin etuna olisi tietenkin Activisionin näkökulmasta se, että silloin pelijulkaisijan ei tarvitse jakaa pelin tuottoa kenenkään muun kanssa.

Pelijulkaisija ei ole vielä tarkemmin kertonut suunnitelmistaan, joten tiedossa ei ole vielä esimerkiksi sitä tulisiko mobiili-Warzone tukemaan crossplaytä muiden versioiden kanssa.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Tietokoneen kokoomis... >

Keskustelut (1 viestiä)

Taskulaskin

13.03.2022 klo 11.00 1 tykkää tästä

Mobiilipelit on niiiin 90-lukua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova