Tuorein sisältö

Pohjois-Ruotsissa järjestettävä Arctic Game Week -pelitapahtuma tekee paluun

10.02.2022 klo 20.00 | Luettu: 1431 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Arctic Game Week

Koronapandemia on kurittanut tapahtumateollisuutta oikein urakalla viime vuosien aikana. Näin on käynyt myös Arctic Game Weekille, joka tekee nyt kuitenkin paluun. Toukokuussa Pohjois-Ruotsissa Skellefteåssa järjestettävä Arctic Game Week kokoaa yhteen niin pelinkehittäjät, sijoittajat kuin opiskelijatkin.

Samaan aikaan järjestetään myös Fantastic Conference -tapahtuma, joka kerää puolestaan pariinsa elokuva-alan ammattilaisia. Yhteisen tapahtuman tarkoituksena on, että eri alojen ammattilaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä mahdollisuuksien mukaan kehittämään uusia liikeideoita.

Konferensseissa nähdään 40 luennoitsijaa, joita ovat mm. Peter Zetterberg (Microsoftin vanhempi johtaja), Agnes Larsson (Mojangin), Fredrik Malmberg (yksi Ruotsin peliteollisuuden perustajista) ja Lloyd Levin (elokuvatuottaja).

Tapahtuman ohjelmistossa on myös cosplayn Ruotsin mestaruuskilpailut sekä Sabina Zweiackerin konsertti. Konsertissa kuullaan musiikkia muun muassa Taru sormusten herrasta, Tähtien sodasta ja The Witcheristä.

Arctic Game Week järjestetään 25.-28. toukokuuta 2022.

Lisätietoja tilaisuudesta ja lipuista löydät osoitteesta https://arcticgameweek.com


V2.fi | Miia Lyyra
< Rakastettu tasoloikk... The Sims 4:n uusi Hä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova