Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 sai kun saikin tänään odotetut Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -päivitykset - uuden sukupolven versiot tarjoavat 4K-tarkkuutta ja ray-tracing-varjoja

15.02.2022 klo 20.00 | Luettu: 3057 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHurjasta myyntimenestyksestä huolimatta CD Projekt Redin kehittämän Cyberpunk 2077 -pelin alkutaival oli vähintäänkin myrskyisä ja peli jopa poistui lähestulkoon ennenkuulumattomasti hetkeksi kokonaan myynnistä PlayStation Storesta.

Puolalainen pelinkehittäjä on kuitenkin viimeiset 14 kuukautta päivittänyt peliä hitaasti mutta varmasti yhä parempaan kuntoon ja viime vuoden loppupuolella pelin arvostelut Steam-kauppapaikassa kääntyivät jo erittäin positiiviseen suuntaan.

Pelin luvatut viimeisimmän konsolisukupolven versiot ovat kuitenkin saaneet odottaa itseään mutta tänään kärsivällisyys palkittiin, sillä CD Projekt Red julkisti viimeisimmässä Redstreams-lähetyksessä pelin uuden sukupolven konsoliversioiden olevan välittömästi saatavilla Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -konsoleilla.

Aivan kuten aiemmin ilmoitettiin pelin PS4- tai Xbox One -versioiden omistajat saavat myös päivittää pelinsä ilmaiseksi saman konsolinvalmistajan alustalla. Niille jotka eivät ole vielä peliä hankkineet on nyt myös mahdollisuus kokeilla Cyberpunk 2077:n konsoliversiota uuden viisi tuntia kestävän ja maaliskuun 15. päivään saakka saatavilla olevan demon avustuksella. CD Projekt Red julkaisi myös puolituntia pelikuvaa Cyberpunk 2077:stä pyörimässä PlayStation 5- ja Xbox Series X -konsoleilla.Pelaajat voivat PS5- ja Xbox Series X -konsoleilla valitan kahden eri suoritustilan välillä, joista molemmat tarjoavat dynaamisesti 4K-tarkkuuteen asti skaalautuvan resoluution mutta ruudunpäivitysnopeus, ray-tracing-varjot ja heijastusten laatu vaihtelevat Performance ja Ray-Tracing -asetusten välillä. Xbox Series S -konsolilla ei vaihtoehtoja tarjota vaan peli pyörii 30fps-nopeudella ja 1440p-tarkkuudella.Peli päivittyy kaikilla alustoilla samalla myös uuteen 1.5 versioon, joka muun muassa tuo peliin uusia aseita, mahdollisuuden muokata päähenkilö V:n ulkonäköä kesken pelin, uudistetun kykypuun sekä muita pelitasapainoon liittyviä parannuksia. Yksityiskohtaiset tiedot päivityksen sisällöstä löytyvät pelin verkkosivuilta.V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt Red tiedo... Xbox Game Pass tarjo... >

Keskustelut (2 viestiä)

ASDdsgf

16.02.2022 klo 08.29

Nyt jo!? Eihän pelin julkaisusta ole edes kahta vuotta vielä. Nopeata toimintaa!
lainaa
maker

16.02.2022 klo 13.25 1 tykkää tästä

taitaa tulla ps 5 versiosta tuttu buginen peli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova