Tuorein sisältö

Horizon Forbidden Westin pelaaminen pelastaa maailmaa myös oikeasti

16.02.2022 klo 14.00 | Luettu: 1250 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ellet halua olla lainkaan tietoinen siitä, mitä Horizon Forbidden West sisältää, voit lopettaa lukemisen tähän. Täydet pisteet V2.fi:n arvostelussa saanut peli pyrkii omalta osaltaan nimittäin pelastamaan oman virtuaalisen maailmansa lisäksi myös hieman meidän omaa planeettaamme.

Polygon kertoo, että mikäli pelissä avaa "Reached the Daunt" -trophyn ennen maaliskuun 25. päivää, Arbor Day -säätiö istuttaa yhden puun Play and Plant -kampanjan nimissä. Maksimissaan istutetaan 288 000 puuta, joka on jo melkoinen määrä. Kyseinen trophy on Polygonin mukaan kohtuullisen helppo ja sijaitsee pelin ensimmäisissä pelitunneissa, joten tavoitteisiin todennäköisesti päästään.

Puita istutetaan Wisconsiniin, Kaliforniaan ja Floridaan eläinten elinympäristöjen suojelemiseksi ja parantamiseksi. Lisätietoa täällä.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Star Wars: Huntersis... Wii U:n ja 3DS:n pel... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

17.02.2022 klo 15.11 1 tykkää tästä

Paskapuhetta. Puut istutetaan joka tapauksessa ja peliyhtiö rahoittaa osaltaan tapahtumaa tietyllä könttäsummalla täysin riippumatta pelaajijen toiminnasta. Kyseessä on puhdas PR-valhe jolla pyritään saamaan lisää pelaajia.

Mistäkö sen tietää? Siitä että mikäli tavoitteita ei saavuta, kolaus puljun imagoon voi olla aika massiivinen jos puita ei istuteta. Siksi tavoiteraja on asetettu niin alas, että sen saavuttamatta jättäminen on käytännössä mahdotonta. Tavoite kuitenkin esitetään sillä tavalla mikä kyseenalaistaa sen saavutettavuuden, mikä innostaa pelaajia auttamaan sen saavuttamiseen. Lisäksi, vaikka tavoite jäisikin vajaaksi, pulju laittaa rahat silti eteenpäin saaden paljon (todellisuudessa valheellisia) hyväntekijä-pisteitä.

TLDR; Rahat tuolle tapahtumalle on jo laskettu yhtiön tilinpäätökseen ja käytetään täysin riippumatta siitä mitä mainosmiehet sanoo tai pelaajat tekee.

Vituttaa valheellinen markkinointi vaikka kuinka hyvällä asialla oltaisiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova