Tuorein sisältö

BBC raportoi: lapsille suunnatussa Roblox-pelissä on seksiongelma

17.02.2022 klo 15.00 | Luettu: 1912 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


BBC on julkaissut raportin, joka koskee nuorille pelaajille suunnatusta Roblox-pelistä löytyvää seksisisältöä. Artikkelissa kuvaillaan mm. yhtä pelitilannetta, jossa "bondage-asuun pukeutunut nainen johdattaa talutushihnassa olevan alastoman miehen läpi huoneen, kaksi strippaajaa tanssii baaritiskin vieressä. Yhdellä miehellä on natsi-univormu".

Robloxin ideanahan on se, että pelaajat itse voivat luoda siihen sisältöä ja pelata keskenään. Tästä toki syntyy lieveilmiöitä, sillä TTP-ilmiö nostaa päätään tietenkin aina, kun luomiseen annetaan vapaat kädet. (TTP=Time to Penis, aika siihen, kunnes joku on luonut jotain peniksen näköistä, yleensä muutamia sekunteja).

Seksipelejä harrastetaan "condoissa", joissa palikkaisilla avatareilla voi harrastaa virtuaaliseksiä ja Robloxin säännöt unohdetaan. Robloxilta myönnetäänkin, että on olemassa "pieni käyttäjien joukko", joka tarkoituksella rikkoo pelin sääntöjä. Toki tällaista toimintaa pyritään karsimaan sekä moderaattorien avulla että automaattisesti.

Vaikka condoihin ei voi eksyä vahingossa, Roblox kehottaa pelaajien vanhempia ottamaan käyttöön pelissä olevia lapsilukkoasetuksia ja julkaisi aiheesta myös blogikirjoituksen.




V2.fi | Manu Pärssinen
< The Witcher 3:n ja C... EA:n mukaan Battlefi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova