Tuorein sisältö

Capcom joutui tukalaan tilanteeseen - Street Fighter 6:n uuden logo väitetään olevan muokattu versio Adobe Stock Image -palvelun kuvasta

22.02.2022 klo 22.00 | Luettu: 1839 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Kuvakaappaus sivustolta https://www.streetfighter.com/6/en-us/

Capcom joutui tukalaan tilanteeseen, sillä Ars Technican luova johtaja Aurich Lawson väittää Twitterissä yhtiön käyttäneen hyödyksi Adobe Stock Image -palvelun tarjoamaa kuvaa.

Tilanne sai alkunsa, kun Capcom julkaisi eilen Street Fighter -sarjan kuudennen osan. Videon lopussa nähdään pelisarjan uusi logo. Lawson kuitenkin huomasi, että logolla on huomattavia yhtenäisyyksiä Adobe Stock Image -sivustolla myynnissä olevan SF-kuvan kanssa.

Aurich Twitterissä jakamaa kuvaa ja Street Fighter 6:n logoa vertailemalla voi huomata, että logot ovat hyvin samankaltaisia. SF6:n logossa on hieman kapeammat kehykset ja SF-kirjainten reunuksia on pyöristetty.

Tätä uutista kirjoittaessa alkuperäinen Lawsonin vertailuun nostama Adobe Stock Image -kuva on kuitenkin kadonnut palvelusta. On epäselvää miksi kuva on poistettu palvelusta. Lawsonin ottaman kuvakaappauksen perusteella alkuperäisen logon hinta olisi ollut 80 dollaria. Voi olla mahdollista, että kohun ansiosta Capcom on päättänyt ostaa oikeudet logoon.

Logoja voit vertailla katsomalla Lawsonin twiitissä olevaa kuvaa ja tämän uutisen otsikkokuvana olevaa kuvaa.



Lähde: Venturebeat

V2.fi | Miia Lyyra
< Bethesda.net-sovellu... Vaikuttaa siltä, ett... >

Keskustelut (1 viestiä)

fja9fjaofnwogjsk

22.02.2022 klo 22.04

on niin keneerine logo et olsin itekkin tollasen tehnyt
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova