Tuorein sisältö

Vaikuttaa siltä, että ensi vuonna ei tule uutta Call of Dutya

23.02.2022 klo 11.00 | Luettu: 1192 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viimeiset lähes parikymmentä vuotta uusi Call of Duty -peli on saapunut vuosittain, mutta Bloomberg raportoi, että ensi vuonna näin ei kävisikään.

Artikkelin mukaan tämän vuoden pelit kyllä valmistuvat, mutta ensi vuoden Call of Dutya on viivästetty seuraavalle vuodelle. Sen sijaan keskitytään tarjoamaan tämän vuoden julkaisulle tasaiseen tahtiin uutta sisältöä.

Tämä vuonna on siis tulossa uusi Modern Warfare sekä jatkoa Call of Duty: Warzonelle. Bloombergin mukaan ensi vuonnakin olisi kuitenkin tulossa uusi ilmaiseksi pelattava verkkopeli, mutta uutta Black Opsia saataisiin odotella vuodelle 2024. Raportin mukaan ainakin yksi syy pidempään kehitystahtiin olisi Call of Duty: Vanguardin huono menestys.

Activision vastasi asiasta uutisoineille sivustoille hieman epämääräisellä tavalla: "Meillä on jännittävä lista ykkösluokan, sekä ilmaisia, Call of Duty -elämyksiä tälle vuodelle, ensi vuodelle ja siitä eteenpäin. Päinvastaiset tiedot ovat virheellisiä. Kerromme lisätietoa, kun ajankohta on oikea". Huhut voivat siis hyvin pitää paikkansa, asiasta ei vain vielä haluta tehdä virallista.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Capcom joutui tukala... Realistinen räiskint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova