Tuorein sisältö

Brittiläinen palkkasotilas löytyi Puolasta

16.05.2008 klo 22.11 | Luettu: 4920 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Uusi puolalainen pelistudio Gingerbread Studios on julkistanut ensimmäisen peliprojektinsa. The Protector kertoo kahden henkilön tarinaa. Jonathan Kane on karaistunut brittiläinen palkkasotilas ja hänen entinen rakastettunsa Jennifer Guile toimii arkeologina. Pari ajautuu takaisin yhteen kun terroristit tappavat Jenniferin isän.

Pian terroristit ottavat kohteekseen Jenniferin eikä Jonathanin auta muuta kuin etsiä ex-emäntänsä ja suojella tätä pahalta terroristiorganisaatiolta. Peli vilisee viittauksia Etelä-Amerikkalaiseen mytologiaan, joka on tuotu nykypäivään osaksi ajankohtaista terrori-iskujen uhkaa.

Peli on kuvattu osittain kolmannen persoonan näkövinkkelistä ja osittain hahmon silmistä. Kane on toiminnan mies kun taas Guilen valtti on hiippailussa. Pelimaailman luvataan olevan päivittäisiä askareitaan hoitavien siviilien täyttämä, joten jokaiselle vastaantulijalle ei voi laittaa nappia otsaan. Lisäksi Gingerbread Studios kehuu pelin fysiikkamoottorin matkivan todellisuutta varsin hyvin.

PC:lle ja Xbox 360:lle kehitettävälle pelille ei ole vielä annettu julkaisuajankohtaa.

Lähde: Videogamer

V2.fi | Matti Lintula
< Asiantuntija kauhuis... Shenmuen alkuosia hu... >

Keskustelut (1 viestiä)

ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

17.05.2008 klo 10.22

Tätä saadaan, kun insinöörit yrittävät kirjoittaa, ja tekstin ainoa tehtävä on tuoda jonkinlainen pakollinen viitekehys räiskinnälle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova