Tuorein sisältö

Pelaaja läpäisi Dark Soulsin varsin kakkamaisella tavalla

15.03.2022 klo 22.30 | Luettu: 1683 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHaastavuudestaan tuttu Dark Souls voi joskus tuntua pelaajista erittäin paskamaiselta peliltä mutta nyt yksi striimaaja onnistui kirjaimellisesti läpäisemään pelin sinkoamalla sontaa vastustajien päälle.

Asialla oli pelinkehittäjä FromSoftwaren viimeisimmän Elden Ring -pelin todennäköisesti ensimmäisenä maailmassa alle tunnissa läpäissyt striimaaja nimeltään LilAggy, joka seuraavaksi haastoi itsensä läpäisemään Dark Souls Remasteredin käyttämällä ainoastaan pelistä löytyvää dung pie -esinettä.

Kyseessä on vastustajiin myrkkyvahinkoa tekevä kirjaimellinen kakkakikkare, jonka avulla LilAggy onnistui päihittämään valtaosan pelistä mukaan lukien pelin loppupomon. Muutamissa kohdissa LilAggy joutui hieman joustamaan kakanheittelystä, sillä esimerkiksi pelaajalla ei ole käytössään kakkaa pelin ensimmäisessä pomossa Asylum Demonissa ja myöhemmin myös Iron Golem on immuuni myrkkyvahingolle.

Pelistä onneksi löytyy yksi myyjä, joka myy loputtomasti kyseisiä paskaesineitä, joten niiden hankkiminen onnistui LilAggyltä varsin helposti. Kokonaisuutena koko läpipeluu vei striimaajalta aikaa seitsemän ja puoli tuntia, joista neljä tuntia meni pelkästään pelin viimeisen pomon päihittämiseen.

Striimaaja voikin saavutuksena jälkeen tyytyväisenä ja erittäin rehellisesti todeta, että "Paska reissu mutta tulipahan tehtyä". Parhaat palat LilAggyn striimistä voi katsoa alta löytyvältä YouTube-videolta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tiny Tinan ihmemaiss... Odotettu S.T.A.L.K.E... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova